Problém s tvorbou statistik pomoci Geogetu

Kvůli své malichernosti, kdy jsem chtěl předělat beztabové statistiky na statistiky s taby jsem si rozhodil Geoget do takové míry, že mi už nebyl schopen vygenerovat ani jednu. Proto jsem se rozhodl pro novou instalaci, abych se zároveň s tím zbavil starých nepouživaných souborů a podobně. Jenže u té nové instalace teď válčím s nastavením statistik. Onen návod na [i]user:skript:autostat_i [GeoGet] je už krapet fousatý a neodpovídá aktuálnímu stavu projektu.

A tak jsem se chtěl zeptat, jak konkrétně postupovat pro nastavení statistik v nejnovějším Geogetu. Po pár pokusech jsem jsem na nove instalaci udělal toto:

• nainstaloval geoget
  • zaměnil novu databázi se starou (geoget.db3)
  • nainstaloval pomoci automatické aktualizace AutoStat a GcStat
  • stáhl a nainstaloval GeoJarry
  • nastavil v manažeru pluginy heslo na gc.cz a gc.com
  • v GeoJarry nastavení jsem nastavil ČR a svůj kraj
  • v pokročilém nastavení Autostatu nastavuji Mapu nálezu (gc.cz) a Geojarry (gc.com) a upload statistik na profil
  • potom zkusil statistiku a nic (Geoget se tvářil, že něco dělá, ale na profil nic nenahrál)
  • následně jsem zkusil obsah souboru .GIP GcStatu nahrát do datového adresáře (podle toho navodu na user:skript:autostat [GeoGet] ) a statistiky zase nic
  • a dál dle toho návodu jsem nemohl jít, protože Geojarry ve své instalaci nemá oba dva soubory geojarryw.exe a geojarry.exe, ale jenom jeden…

Tak poradí někdo?

Myslím,že už na toto téma tady minimálně jedno vlákno je :frowning: ale budiž…

Vyzkoušej GASP zde propagovaný a mělo by se ti to povést. V adresáři, kde máš ggstat se ti objevuje vygenerovaný html soubor se statistikou nebo ne? Máš správně nastavené jméno a heslo na gc.com? Většinou je to proto, že GJ nenajde soubor pro upload na gc.com nebo je špatné heslo..

Zbytecne pouzivat GASP. Stejne neudela nic, co by jiz neudelal. Jediny problem je v tom, ze Autostat pravdepodobne vola GgStat s neexistujicim template souborem. Zkontroluj parametry predavane GgStatu (parametr -t dle meho nebude spravne, bude ukazovat na neexistujici soubor).

Stáhl jsem si nejnovější verzi GeoGetu, do něj jsem stáhl mnou nalezené kešky a chtěl jsem si autostatem 2.53 vytvořit statistiku. Pokaždé mi to ale v mozzile otevřelo okno s adresou:
file:///C:/Users/Dygesto%C5%99/AppData/Roaming/GeoGet/Stats.htm
Kde byla pokažená statistika se špatnými znaky, posunutá mapa atd. Pro ukázku jsem ji nahrál na:
http://dygestor.yc.cz/Stats.htm.
Pak se mi otevřelo další okno na gc.com, ale bez statistik:
http://www.geocaching.com/profile/?u=dygestor
V nastavení pluginů mám jméno i heslo na gc.cz a .com mám správně. V nastavení autostatu jsem poklikal stejné věci jako je v návodu na araratu až na FTP, páč žádný nemám. Nenapadá někoho, co jsem tam udělal blbě? Zkoušel jsem i GASP a dělá úplně to samé.

Ty statistiky se ti genrujou spravne, kodovani je UTF-8 a pokud si ho v browseru nastavis (na gc.com je to primo v hlavicce HTML stranky) tak to uvidis se vsema nabodenickama.

Co se tyka mapy, tak to zrejme zpusobuje kes GC1NEJW, zkus si ji naimportovat znovu.

Ta mapa s nálezema není posunutá, ale autora template!!! Musíš si tam dát přímo do template svoje zdejší čísílko.
Jinak stejnou chybou jsem se zlobil i já a stejně jako ty jsem myslel, že došlo k posunu.