Ahoj,
obracím se na zkušenější se svým problémem. Mám na svém Smartphone (HP iPAQ 614c Business Navigator) integrovanou GPS a rád byh se pokusil o Wherigo keš. Problém je ale tento: WherigoPlayer NEFUNFUJE společně s jakýmkoli nainstalovaným programem, který využívá GPS. Např. VisualGPSce, BeeLineGPS, iGO 2006 +, OziExplorerCE, TomTom, atd. Ani jeden z těchto programů neběží společně s Wherigem. Jakmile tyto programy odinstaluji, Wherigo bez problémů běží. Pokud tam jsou, objeví se hláška: A aplikaci Player.exe došlo k neočekávané chybě. Vyberte možnost konec… atd.
Nevíte někdo náhodou co s tím, máte někdo podobnou zkušenost? Předem díky za rady.
neznám přesně funkci OS na PDA, ale mám pocit, že i když aplikaci ukončíš (křížkem) , zůstává kvůli rychlému opětovnému zavedení v paměti a má i nadále alokované i využívané resources (GPS). A proto nelze pak spustit jinou aplikaci, co vyžaduje stejný zdroj.
Možná někdo znalejší prostředí na PDA/MDA poradí, jak aplikaci ukončit tak, že se opravdu ukončí
Tak právě jsem dokončil hard reset zařízení. Nově jsem nainstaloval Wherigo a fungoval. Potom jsem doinstaloval BeeLineGPS a Wherigo nejede, po spuštění hlásí stejnou chybu…
A, moment, možná bod zvratu… Programátor z wherigo.com mi poslat návod, jak to vyřešit, tak to zkusím… Údajně se jedná o bug ve WM6. Kdyby to zase nejelo, tak opíšu tu chybovou hlášku…
Ahoj Geldo,
mam MIO A702 a za zadnou cenu na nem nemuzu rozchodit WhereigoPlayer, navic chyba se napadne podoba te, kterou jsi popsal vyse. Napadlo me, jestli to teda neni tim bugem ve WM6? Mohl bys mi prosim preposlat zmineny navod, jak to vyresit? Diky!
snad vám tedy support pomůže, já mám na eten m700 instalaci všech zmíněných programů a wherigo mě běhá v pohodě, dokonce mi to myslím šlo i když jsem u Oziho vypnul GPS a nechal ho jen v pozadí
Ahoj
Taktéž mám Mio a702 s instalovanou aplikací MIOMAP a úplně stejný problém - Wherigo player dává stejnou hlášku.
Konkrétně:
Player.exe
IndexOutOfRangeException
v PlayerWigUtils.GetDeviceID()
v Player.frmMain.frmMain_Load()
v System.Windows.Forms.Form.OnLoad()
v System.Windows.Forms.Form._SetVisibleNotify()
v System.Windows.Form.Control.set_Visible()
v System.Windows.Forms.Application.Run()
v player.Program.main