Problém se špatně umístěnou schránkou

Mám problém. Založil jsem cashuli, ale nálezci psali že ji brzo někdo vezme ATD… prostě s ní nebyli spokojeni. Chci ji přemístit o cca 100 m dál (tedy změnit souřadnice) a chctěl bych ji změnit z Tradiční na Mystery (jestli by to teda šlo změnit na Mysterku). Samozřejmě vyšší obtížnost. Jak to můžu udělat ? jestli to teda jde ?:expressionless:

Jdi na stránku sloužící k editaci listingu (dostaneš se tam přes listing své kešky), najdi kolonku se souřadnicemi a v ní najdeš odkaz, který tě přesměruje na stránku pro zaslání logu typu "change coordinates" - tam zadáš nové souřadnice a odešleš.

Tento postup zvládneš sám, nefunguje jen ve dvou případech
a) pokud přesouváš souřadnice o víc než 161 metrů.
b) pokud nové souřadnice kolidují s jinou cache

Takovou změnu může provést jenom reviewer. Musíš se s ním domluvit. Konkrétního reviewera pro svou oblast najdeš na geowiki.

Ten případ b se mi nějak nezdá. Já posouval z kolize do kolize a nebyl problém.

Díky za radu, už to nějak domyslím s tím umístěním.

Přesně, a pokud chci přesunout přes 100 metrů, tak to udělám přes víc logů.
Pokud však chceš změnit typ na mystery, tak přepiš listing, přidej finální waypoint, a souřadnice posuň tam kde chceš mít úvodní souřadnice mysterky, případně je ponech.
Následně napiš lokálnímu reviewerovi a myslím že nebude problém.

kruci, proč tam asi ten limit na posun je?! Přesně tohle by se nemělo dělat! :@
To jsou rady…
Nech si to předem schválit od reviewera.
A jestli chceš dělat z tradičky mysterku, tak správně bys měl tradičku archivovat a založit nový listing na mysterku, s novým gc kodem, zvláště když má mít jinou obtížnost

Tak už jsem se rozhodl: krabku posunu o těch 100 metrů a mysterku si nechám až na další kešku(jestli bude :)) Díky

Analogicky k tvému vyjádření: kruci, proč asi má reviewer možnost typ změnit?! Pochopitelně že mystery bude mít vyšší obtížnost.
To je jen plýtvání waypointy, nehledě na to, že sem každý musí znova.

má to jako opravný a/nebo vyjímečný prostředek, nikoliv jako nástroj běžného použití.
Má-li být krabička jinde a ještě jako jiný typ, měla by to být jiná keš s jiným kodem. Stejně jako když se tradička přesune o hodné jinam - nedávný případ přesunu jedné tradičky o 3km(!).

fakt by lidi pod 100 odlovů měli mít zakázáno, resp nepovoleno, zakládat krabky…

Zdravím,
nechci zakládat nové vlákno, tak se optám tu:

V poslední době jsem narazil na pár mysterek, které jsou po vyluštění evidentně v kolizi z jinou krabičkou. Mám takový pocit, že rewier o tomto neví (teda pokud to je vůbec možný). Je lepší to nechat být nebo napsat rewierovi? Jak by jste to řešili nebo doporučíte to neřešit?

Předem děkuji za odpověď

Asi bych si sám zkusil posoudit jak moc to vadí.
Uvedu příklad: Pokud to budou pařezovky 30 metrů od sebe, tak je to jasné že se asi ozvu. Pokud budou ty pařezovky 100 metrů od sebe, tak bych na to kašlal.

Ono historicky se dříve finální souřadnice nemusely povinně uvádět a taky mohly být změněné. V Brně uř jsem zažil dvě finálky 45 metrů od sebe (naštěstí odlišné uložení. A úplně nejblíž byly dvě 50 cm od sebe - tam ale byla jedna před archivací a druhá čekala na schválení.

Dokonce jsem nekde slysel, ze v mestske zastavbe muze RW povolit kolizi, pokud nehrozi moznost zameny krabek (a mozna i jinde, terenni vlny apod.) ale jen jsem to slysel, takze nevim, co je na tom pravdy…

Mysterky nezakládat!

// s těma okruhama, ano! Neblbněte, já si tak ověřuju BF, a tímhle to úplně kazíte. ;p

Honny mám pro tebe kšeft. potřebuju umístit tradicku mezi dvě mysterky,jednu multi a jednu tradicku. potřebuju najít místo na mapě aby se to líbilo RW. odměnou ti budiž preftf . pripadnemu zájemci pošlu vše SZ.