V android marketu mi to u některých aplikací píše že nejsou kompatibilní z HTC Desire, a přitom vím že kamarád používá stejnou aplikaci na stejném telefonu. Momentálně si vzpomenu na dvě aplikace které nejdou nainstalovat (locus pro a zedge), ale už jsem narazil na víc takových.
Nevíte někdo kde je problém?
Telefon je dovezený z Polska ze sítě orange.
Ahoj.nejspíš nemáš v nastavení Martketu povolenou instalaci aplikací z neznámých zdrojů. Je to kvůli ochraně software telefonu. stačí dat volbu "povolit"
Příště zkus nejdříve položit dotaz na fóru Androidmarket.cz pokud se bude týkat androidu.
Vyřešeno.. díky moc. Otázku jsem na android forum položil, ale nikdo mi neodpověděl.
čím to bylo že to tedy nešlo?
Filtrování obsahu v android marketu.
"Neznámé zdroje" znamenají něco úplně jiného… A nepovoluje se to v Marketu, ale přímo v nastavení telefonu.
Je to ochrana proti instalaci "neznámých" programů, které neprošly ověřováním Android Marketem (a musí být podepsány certifikátem, který zná i Google) a mohly by být škodlivé.
Jinými slovy, tohle povoluje instalaci programů přímo z APK souborů… A je jedno jestli jsou to už jen zálohy programů, které jsi získal oficiálně přes AM. Prostě instalace z APK není standardní postup ![]()
Problém byl ve filtrování programů. Filtr jsme hledal přímo v AM na PC, ale nenapadlo mě podívat se do mobilu.