Problémy s mapou na geocaching.cz

Dobré ráno, taky Vám tak často stagnuje mapa na geocaching.cz?
Mě funguje bez problémů jen hodně výjimečně.
Často hlásí "problémy se spojením", jindy "chyba", jindy se zase tváří, že se keše načítají, ale nic se nanečte.
Máte také tyto problémy nebo je závada na mém přijímači? :slight_smile:

Stává se mi to i na různých počítačích…

Taky se mi to stává… Docela často, takže radši zkoumám mapu na geocaching.com .:wink:

Sice nepoužívám denně ale zas tak málo také ne a jakýkoliv problém jsem nezaznamenal už hódně dlouho. Funguje i teď. Mně většinou "stagnuje" ta na com, ale to je nejspíš prohlížečem.:slight_smile:
Jo a přehazuju vlákno z FRC do "Gc.cz - Dotazy a připomínky".

mne to taky beha bez problemu

a nevíte někdo, čím by to mohlo být? za poslední týden mi mapa správně nefungovala ani jednou.
Docela mě to štve, některé filtry jsem docela využívala (nové keše, vysoko hodnocené, obtížnost…)
Díky za radu…

Posledni dobou jsem si vsiml, ze mi zdejsi mapa nezobrazuje Mystery kese. Deje se to jen u me? Pokud ano, cim by to mohlo byt? Ostatni typy kesi reaguji na zmenu zaskrtavatkav polozce Kese, ale Mystery/Puzzle je bez reakce - modre otaznicky nikde.

To bude mozna tim, jak s nazvem techto kesi Groundspeak caruje. Po letech se rozhodl ze tyhle kese pojmenuje jinak, po par dnech si to zase rozmyslel,.. a tak dale.

Taky me to obcas nezobrazuje mysterky, jinak me to funguje…

Jinak jo, ale ty mysterky ne a ne a ne :frowning:

taky mě nejdou mysterky :frowning:
myslel jsem, že je problém u mě doma - provider čaruje, ale nejdeto ani v práci

Já jsem sice mapu na GC.cz použil asi 2x a to už je hodně dlouho, ale když jsem to teď skoušel, tak jsem zjistil že nechodí nejlíp a mysterky se vůbec neukazujou.

Taky se mi poslední dobou nechtějí zobrazovat mysterky, přestože ve filtru mám zaškrtnuto všechno…
Prostě chyba pravděpodobně nebude na našem přijímači… ale snad se to spraví brzy…

Dovolim si mensi radu - prejdete na Geoget. Jak si tam clovek zvykne na tu mapu kesi, tak uz nechce jinak. Hlavne i proto, ze si muze nechat zobrazit finalky mysterek, ktere uz dopocital atd.

Mám stejný problém. někdy pomůže nastavit, že chci zobrazit i "kačery" a potom se to najednou začne zobrazovat.
Když už se to náhodou zobrazí, tak včetně mysterek…:smiley:

Až do včerejška mi to fungovalo normálně ale dneska už tam ty mysterky fakt nejsou.:o

Jenže bohužel mi ani tady nevyhovují mapové podklady. Když si chci naplánovat výlet, potřebuji spíš nějakou mapu, kde jsou turistické značky, terén a více cest, než na Googlemaps, které jsou dle mého mínění hrozné.
Takže já bych uvítal, kdyby mapa na Geocaching.cz fungovala.

Mysterky už by to mělo zobrazovat. Jinak je to jak psal HaLuMa. Groundspeak sám neví, jak je má pojmenovat a několikrát to během pár dní změnil.

Roman_Jaromer: pokud mas nejakou turistickou navigaci od Garmina, tak si muzes z GG vyexportovat GPX a potom ho nacist do TOPO map. Ale uznavam, ze to neni online. Na druhou stranu si clovek muze zobrazit vylustene mysterky, kde finalky kolikrat jsou uplne nekde jinde, nez uvodni souradnice.

Vám nefungujou mysterky, ale mě se nezobrazuje ANI JEDNA KEŠ! Dala jsme to za úkol i kamarádům (přihlášeným na gc.cz) ať to zkusí a nefunguje to nikomu z nich.
Co s tím?

Asi sem prošvihl nějakou informaci,možná už to tu proběhlo,zkrátka mi nefunguje letecká mapa na gc cz.Víte o tom někdo něco?