Už několik dní pozoruji, že všechny okolní servery v CZ i mimo šlapají jak mají, ale tady se to táhne fakt jak melasa… Nechcete s tím něco dělat?:@
Asi updatují na nový hardware nebo třeba i nový GC.cz web, který dostaneme na Mikuláše ![]()
Zaplat si PM, pak Ti to pojede stejne rychle jako nam. ![]()
Mne sa nezdá že by to išlo pomaly, skúste vyskúšať ráno gc.sk ![]()
Mě to taky de pomalu ale nevím jestli to není mim internetem…![]()
Take se pridavam s tim, ze se to tahne jak podzimni hlen ![]()
V poslednich dnech take pozoruji zpomaleni. ![]()
jj, jede to pomalu.
The server at www.geocaching.cz is taking too long to respond.
Alespoň máte na dlouhé zimní večery o zábavu postaráno! ![]()
Tak do zimy to snad vyladi, ne? :D:D
tak mě už to večer jede pomalu asi dva měsíce…a když se tu objevilo vlákno na téma Růžové zahrady, tak mi tot en večer nenaběhlo vůbec, jaký tu byl nával spamerů…![]()
není tento ewb na hotingu od společnosti Banán?
Mně taky příjde že je to tady hrozně pomalý, nicméně nepozoruji to poslední dobou, ale už dva měsíce.
JJ souhlas taky se mi zda, ze to silene zpomalilo…
Třeba teď už to šlape dobře. Pozoruju že se to výrazně zpomalí, když je tu víc jak 30 lidí.
Poslední dobou je tu dost nával, během dneška se sem registrovalo asi 60 lidí.
Zdá se že mudlové začínají být ohroženým druhem.
60 registrací před zimou? To je nová kategorie "winter cache"?
Mno to budou asi fanoušci Ordinace, aby nám vysvětlili, jakou práci s námi kačery budou doktoři mít, pokud budeme chodit pro trpaslíky ![]()
Já to vnímám tak týden, deset dní, o víkendu jsem byl na Vysočině, kde máme pomalejší připojení a tam to i padalo.
Dneska večer jsem si říkal, že bych na to konto založil vlákno ale hodil jsem na to bobek B)
hele - kešoměr se nažhavil, že by někdo reloadnul penťák ![]()
Kdybyste taky delali neco jineho nez porad refreshovali forum, chudaku serveru by se ulevilo a hned by to jelo rychleji ![]()
Taky to registruju cca 10dni.
večer to pomalejší je, ale přes den nemám pocit, že by to byla nějak zásadně pomalejší než je jinde běžné. A průběžně s tím něco děláme, jinak by to bylo výrazně horší než teď.