Ahoj,
nabízím k prodeji 126 CWG způsobem dražby. Uvádějte cenu v Kč za jeden kus. Příhozy piště sem, případné připomínky taky. Platba by proběhla předem na účet nebo na dobírku. Cizí CWG prodávám POUZE pohromadě. Poštovné by se mělo pohybovat okolo 90 Kč. Svůj příhoz si předem rozmyslete! Seznam koleček stáhnete kliknutím na odkaz..
… dražbu považuju za něco jiného než domluvu mezi kamarády. A za nic tajného ji nepovažuju. Cena z kus byla v tomto případě stejná jakou bych utratil za CWGčko v palírně… čili 7 Kč - pokud by to někoho zajímalo. Víc bych za dřevíčko nedal a už vůbec ne témeř 30 Kč na kolik se vyšplhala cena na Aukru. Po tomhle zjištění jsem se také zařekl, že do podobné dražby nepůjdu i kdyby tam bylo kdovíco zajímavého a budu dříví opětovně směňovat
Toz lidi, neblaznete, v palirne se pali slivovica a ne nejaky cewegecka, a jinak kubik smrkovyho dreva za osm stovek, vic bych za to nedal..
P.S. kesujte, mente ale nekupujte..to je prece zase kravina!
Asi tak, také jsem zrušil sbírku opětovným postupným vrácením CWG zpět do keší. Ještě jich mám asi třicet, kdo je chce, ať se pro ně u mne staví. Klidně grátis.
každý to bere jinak, je to jako s čímkoliv jiným co se sbírá.. a jak jsem tady již napsal, tak se chci koleček zbavit způsobem, který bude aspoň trochu milý pro mou peněženku.. přece nějakej ten litřík jsem do toho investoval a pro mě to je peněz dost, na to abych je jen tak rozházel po keškách..