Prodám 126 cizích CWG

Ahoj,
nabízím k prodeji 126 CWG způsobem dražby. Uvádějte cenu v Kč za jeden kus. Příhozy piště sem, případné připomínky taky. Platba by proběhla předem na účet nebo na dobírku. Cizí CWG prodávám POUZE pohromadě. Poštovné by se mělo pohybovat okolo 90 Kč. Svůj příhoz si předem rozmyslete! Seznam koleček stáhnete kliknutím na odkaz..

KONEC DRAŽBY V NEDĚLI 10.DUBNA, PŘESNĚ V 20:00!

http://www.edisk.cz/stahni/64900/124_CWG.txt_1.43KB.html

Zadnou prilohu tu nevidim.

No já našel, že nabízí (nevím proč tak složitě, když sem seznam mohl dát rovnou) tohle:

Kunak01
Daneček Team
2x Mickey Mouse 123
3x Teddy Team
Nerupa
KUBA TEAM
Permonik 70 (obrácený rub a líc)
Koťousek
PLLHA
Mamir
Parman16
EvKa9
ÚŽA
Standakor
Mortticia
Roode
Lucky.B
Karel1957&TEAM
Série Knoflík
ZdendaV
Hilianti (V2)
Vánoce_2010
PHOTODUCK67
Stanny_Tigo
Hajdan
Lev-leo
Packa Team Děčín
DUsoft & team
Vanky
Chasseur23
Wytowski
OliverPažout
Bezi33
CITO TEREZÍN 3
KLONX (V1)
Hradník
Mikulas_2010
Hanulle a Beran
Adam a veru
Collection member
Handa
StenCZ
ROAD66
JiDaMiGa
Magic: The Gathering Event
PufTurista
Kvapa
MOBILISACE kačerstva
Petenero
Sepy
Walker_CZ
Stepan1
Kas.paja
LADVANICE
CWG směnárna LIVE
Verenae
Vánoce s vydrýskem
Skolnik
KávonRakato
Klonx (V2)
Woody 71
Cz.mikes
Kreveta
Jezci-sokolov
gODspeEd78&cOlomBi
Geoteam UL
D@ewo
Paullow
Plebeda1 & tým
PLACHYEKL
Jasi21
PAKA TEAM
Kašpárek
Zoufálci
MARZ-EARTH
Princ Agir
Bobes ltm
OTTO.cz
Xeri
Lukáš Marek
PRAGeo GAMES
10-10-10 Multi event
GALRIN
Bobosh
Praporcik
Kucism
SINGA
Yuris
Deskovky event
RROTA
V&F FAMILY
Cink 1435
RADVOJ
Kulda&Powder
Boží děti
GEO.SCORPIONS
CEPI
Pechytce
Přeseka Team
Fanda199
Aichah
Showpa
A+T
RUVIT
Robo04
Honza-pavla
Fefe and Alex
2VKJMCH

1. Teplicky cykloevent
    ANEZAK
    Molekuly Teplice
    Geopája
    Bohmovi
    SNEZKA
    UncinstiKaceri
    Premyslcz&family
    Strejčeknimra
    PET@S TEAM
    Jamarltm
    PIKER
    Berry CZ (obrácený rub a líc)
    Hilianti (V1)
    Washa4

… ale zúčastnit se nehodlám. Sbírám tohle dříví jen pro zábavu a ne na kšeft takže za něj budu zatím stále platit jen výrobcům :wink:

Tak začnu, nabízím 1,- za 1 CWG - dohromadytedy 126,-…

Cože? A co ten nákup cca. 150 CWG od Kejsiho na MDŽ? Nechápu proč se k tomu veřejně nepřiznat, to není hřích. Hřích je naopak lhát. :wink:

Tak já se taky přidám… :slight_smile: Nabízím 2,- Kč za jednu - tedy celkem 252,- Kč

lze přihazovat i po 0,50,-? Pokud ano, nabízím 2,50 za CWG - tedy 315,- za 125 CWG

Ano, lze, ale minimálně 10 halířů plus k současné ceně..

… dražbu považuju za něco jiného než domluvu mezi kamarády. A za nic tajného ji nepovažuju. Cena z kus byla v tomto případě stejná jakou bych utratil za CWGčko v palírně… čili 7 Kč - pokud by to někoho zajímalo. Víc bych za dřevíčko nedal a už vůbec ne témeř 30 Kč na kolik se vyšplhala cena na Aukru. Po tomhle zjištění jsem se také zařekl, že do podobné dražby nepůjdu i kdyby tam bylo kdovíco zajímavého a budu dříví opětovně směňovat :wink:

Takže asi tak :smiley:

Nemusíš se nijak omlouvat :wink:

Jo a abych se držela tématu, tak přidávám 10 haléřů za kus ke stávající ceně (koukejte mě přebít, já to nechci ) :smiley:

:smiley: Zdvojnásobuji poslední nabídku :smiley:

5,20,- / kus

Toz lidi, neblaznete, v palirne se pali slivovica a ne nejaky cewegecka, a jinak kubik smrkovyho dreva za osm stovek, vic bych za to nedal..
P.S. kesujte, mente ale nekupujte..to je prece zase kravina!

A co udělat s kolečkama, který se doma bezúčelně válej a je mi škoda vyhozenejch peněz?? jedině prodej! Aktuální nabídka činí 5,20 Kč

Rozdat? Naplnit tim nejakou kesku?

Asi tak, také jsem zrušil sbírku opětovným postupným vrácením CWG zpět do keší. Ještě jich mám asi třicet, kdo je chce, ať se pro ně u mne staví. Klidně grátis. :smiley:

A kde se da zastavit?

souhlas s Krkovickou, Semikem 75 a Malcikem_CZ B)

každý to bere jinak, je to jako s čímkoliv jiným co se sbírá.. a jak jsem tady již napsal, tak se chci koleček zbavit způsobem, který bude aspoň trochu milý pro mou peněženku.. přece nějakej ten litřík jsem do toho investoval a pro mě to je peněz dost, na to abych je jen tak rozházel po keškách..

tak jak to vypadá … přihazuju na 5,50- kč/kus .. :smiley:

10 Kč/kus.
Nemám s tím problém, duplikátama naplním své keše.