Prodám komunikátor Asus P535 ve slušném stavu, leč s několika vadami. Předně nefunguje příjem SIM karet a WiFi také blbne, ale to podstatné pro cachery - GPS - šlape jak po másle. Telefon je s pitkovou ROMkou WM6.1, telefon disponuje parádním GPS čipem SirfStar 3 a má vyplou statickou navigaci, takže lokalizuje velice přesně (kam se na to hrabou lecjaké Androidy). K telefonu dodám nabíječku, USB kabel, sluchátka, mohu i krabici (je ale velká a zbytečně by prodražovala poštovné). K telefonu jsou celkem tři baterie a stylus navíc, na displeji je parádní folie Screen Shield. Telefon delší dobu ležel v šuplíku, ale nabíjí, GPS fachá, USB připojení taky, za víc ručit nemohu (už lovim s jinym nářadíčkem). Parádní kousek ve spojení s Pocket Drake a Geogetem pro lov. 2 MPix foťák pro focení Earth keší potěší, tlačítko Hold pro zamknutí kláves a displeje spolu s LED diodou pro přisvícení do temných štěrbin taky. Slušné nářadíčko pro začátečníky. Víc infa přes SZ. Nejvyšší nabídka vyhrává:)
Když mi k tomu muzejnimu kousku pridáš jedno svoje CWG tak ten asus zadarmo beru.
Teď vážně,kdyby slapala WiFi a slot na kartu tak dám 800,- v opačném případě to má hodnotu tak 299,-
Přesně takový kousek mám taky v šuplíku, odlovil jsem s ním prvních cca 400 keší a nedám na něj dopustit. Nikdy bych ale netvrdil, že je lepší jak HTC Desire s Androidem.
Používal jsem jej s e Geoscoutem a ve spojení s Wifi mi to naprosto stačilo kdekoliv pro aktualizaci a odlov. Jediné co mne zlobilo, byl občasný výpadek hlasitosti při telefonování, což bych ale přikládal za vinu právě té neoficiální ROMce.
Pánové, toto je bazar - tlachací témata jsou vedle. Podminky jsou jasné, cena daná, takže některé zdejší ohlasy opravdu nechápu a nerozumim, proč je musíte ventilovat ven právě zde.
PatPlusMat Od cca poloviny prázdnim lovim se San Franciscem, které mi spolu s Locusem poskytuje lepší možnosti pro lov (většinou někam jedu a až tam zjistim, že chci vlastně na keše - takže hledám nejbližší FreeWiFi a vše potřebné si stáhnu v Locusu s Geocaching pluginem).
a co mejch 800? Dražitel je Lama protože zapomel napsat nejnižší možnou cenu. Stejně u toho jde jen gps(i BT modul funguje líp) tak k čemu to komu bude?
a co mejch 800? Dražitel je Lama protože zapomel napsat nejnižší možnou cenu. Stejně u toho jde jen gps(i BT modul funguje líp) tak k čemu to komu bude?
OK. Kvůli zdejším kecalům a rejpalům (ten věk bych viděl tak reálně) prosím o smazání inzerátu. Evidentně si tu někteří pletou sekci Bazar s Tlacháním. Něco zde rozumně inzerovat nemá cenu. Naschle.