prodám držák na gpsku a kolo

Prodám držák na gpsku včetně O300 4měsíce staré nepoužívané za 31000kč a nulu jsme tam nepřepsal dám k tomu ještě kolo pells razer 629 na 29 kolech. kolu jsou 3měsíce a 200km.

???

To je dobry, pripomina mi to teleshoping s Horstem.

Zcela seriozně bych koupil držak na kolo a kabel k Etrexu

nejsem Horst jen se potřebuji zbavit kola

A proč jsi to tedy rovnou nenapsal do předmětu vlákna?

když ke kolu přidáš tu Třistovku s držákem tak ti za to dám tři kila Ürielu nebo litr ferneta. :smiley:

ps:má seriozní poptávka po kabelu a držáku na kolo pro navigaci Etrex stále trvá.

To nebylo nic proti tobě, jen mě to po přečtení první napadlo.
Je to vtipně napsaný inzerát.

no kdyby někdo chtěl

jo tohle je pěkny :smiley: ale horst by to rek jinak.. Prodavame držak na kolo k GPS O300 a k tomu dostanete zdarma uplně nové kolo na který můžete připnout svůj nový držák.. a to neni přátelé pořát vše k vašemu držáku a novému kolu dostanete i Nový Oregon 300 stači jen zvednout telefon.. Pokud zavolate do 5 minut obdržíte Ne jeden ale dva držaky na kolo!:smiley:

jedná se o kolo Pells razer 629 r.v. 2010 komplet osazené SLX kromě přehazovačky ta je XT, vidlice je 80mm dvoukomorová vzduchová reba, hydraulické kotoučové brzdy SLX . Najeto má 200km, koupeno v prosinci.. Kolo má všechny doplňky co má mít: brašnu pod sedlem co obsahuje zakladní nařadí, nítovačku na řetez, náhradní duši, lepení, montpáky, pumpičku, nosič na lahev, rohy na řidítkách, brašnu na řidítka a tachometr.
Cena 25000kč

www.infospace.cz/Obchod-a-prodej/obchody-na-internetu/cyklobazar-cz/
co zkusit tohle a gps prodat zvlášť,to by nešlo?

@ mwh - a duvod prodeje? Precijen, skoro netknuty…

důvod prodeje je ten že jsem dostal nabídku na jiné lepší a rodinný rozpočet dvě kola neutáhnou.

toWAW, zkusil bych Sectron MOBIL:
http://www.sectronmobil.cz/gps/kabel-datovy-pro-etrex-emap-geko/
http://www.sectronmobil.cz/gps/drzak-na-kolo-pro-etrex/

sice expedice na dotaz, ale třeba dokážou objednat, když tak tam mám konexi, mohl bych se zeptat jestli by to nešlo nějak protlačit…

no nic vrátime se k původnímu tématu

SZ

ještě neprodané