prodam forerunner 201

Prodam garmin forerunner 201,pouzival jsem ho asi 1 rok
cena 3000 Kc

kontakt [email protected]

nedávne jsem zde koupil téměř nepoužívaný za litr..až na ty nevýměnné baterie a absenci map - které mi jsou venku stejně k prdu,lovím i mimo čr- ujde..zdá se mi že má i lepší signál než g ertex legend… a za 3000 bych sehnal něco lepšího…na 201 mě štve málo míst na název WP, mám je klasicky TR11_GCNECO a sem se to nevejde…

no uvidime kdo co nabidne ale za litr to neprodam to si radeji necham :wink: , mam pocit ze etrex legend ma lepsi signal nez forerunner 201 ,jedina vyhoda je ze je mala a docela odolna B)

Tak jsem před 14 docela pobavil. Nedávno jsem prodal pepegovi forerunner 201 který jsem koupil cca před rokem, ale až teď cca po 12 měsích mi konečně k němu dorazila originální nabíječka, kterou jsem v té době taky objednal :smiley:

Takže pokud někdo potřebujete, je k dispozici - na ceně se určitě dohodneme (např. nějaké CWG do sbírky)

ahojky, mě by se hodila,pořád ji tahám mezi autem a domovem, ty nevýměnné baterky jsou fakt opruz,ale na jedno nabití jsem s nima urazil pěšky 27km a ještě pár hodin vydržely..podle počítadla hodin 16:15hod..
nějaká GWC mám, třeba od Maxinohy :slight_smile: