Prodám Garmin Etrex Legend

Ahoj,

prodám tohoto Garmina.

Byl 1x používaný a to na kole, cca půl dne. Nyní jsem dostal darem jiného,tak se starého chlapce zbavuji :).

Součástí jsou všechny kódy, orig. krabička, samotný garmin (jsou v něm nahrané mapy moravy - mohu smazat). Naprosto nepoškozený, nepoškrábaný, žádné oděrky. + držák na kolo + datový kabel + redukce na USB (např do notebooku).

instalační manuál, instalační CD s mapami CR je samozřejmě také součástí.
Preferoval bych osobní odběr v Hradci Králové a okolí.(chlumec nad cidlinou, apod).

Cena k jednání je 1550Kč.

Koukal jsem, že na aukru se prodávají okolo 1700 a bez držáku na kolo, tak to je cena snad více než dobrá.

mail:

[email protected]

Ahojky,jestli ho jeste mas tak ho za tu cenu beru. Mohla bych si pro nej dojet zitra. Jen bych te poprosila jestli bys mi mohl smazat ty mapy a nahrat sever cech(Liberec,Jablonec a okoli). Diky moc Opmas

ano, jasne, ze ho mam.

ok. za 1550 Kč je tvuj.

smazu mapy a nahraji sever cech.

kdy zitra? ja jsem od cca 08:30 na UHK (skola naproti nemocnici) a budu tam az do 19:00,cca… :slight_smile:

pis kdyztak na mail nebo na im:

Tak ja tam prijedu v tech 19 h,ale v Hradci to neznam,tak mi prosim napis svy cislo na mobil a adresu ty skoly. Ja se jmenuji Lenka a muj telefon je 734 461 137. Diky moc :slight_smile:

tak muj foun je: 774 302099 a skola je zde:

Loc: 50°12’10.718"N, 15°49’54.029"E

na parkoviste dovnitr te to nepusti, ale necha se pockat na kraji u zavory :). ja tam nejak dobehnu :slight_smile: ta 19:00 je OK:

Jo jasne budu tam,zatim diky Lenca :slight_smile: