Prodám Garmin eTrex Legend (modrý). Běžně opotřebený, stále však spolehlivý, ale byl jsem obdarován novějším modelem.
Součástí : originální balení , mapa TOPO CZECH verze 1.2 , datový kabel ( sériový NE USB !) a návod (podrobný i zkrácený).
Nabízím za 1000.- Kč + poštovné.
jen pro upřesnění to je jeden z tech prvních co už měl mapu nebo jenom šipka (nějak se v nich nevyznám)
Neznám celou řadu Garminů od počátku, ale k tomuto je mapa ( viz text inzerátu) je však pouze černobílý… ( mám jej necelé 2 roky ).
Předpokládám, že myslí "Béďu"
Je to tedy tento, nepletu se?:
Ano, je to přesně ten… ![]()
Ahoj,
já ho beru … jenom tady na tebe nevidim zadnej kontakt. Napis posli mi telefon, zavolam a domluvime se ales.bousi(zavinac)gmail.com /737 - 251 - 921
Ahoj,
mela bych taky zajem, pokud byste se s prvnim zajemcem nedohodli, tel. 728748671 (staci SMS) Anajbi
Děkujeme všem za nabídky, pokud by z prodeje sešlo, budu vždy kontaktovat dalšího zajemce v časovém pořadí došlých nabídek.
- bousak 2. anajbi 3. stonefish
ok diky za info … posli mi prosim ten kontakt na sebe. rád bych to vyřešil pokud možno rychle. Díky Aleš
Měl bych také k prodeji stejný typ Legenda byl by též za 1000.- Je plně funkční málo používaný. kontakt přes profil
Už je prodaná
Cvrckove jiz prodali Bousakovi ![]()
A kdyby se někomu hodil na cokoli mrtvý legeng, tak dávám svůj k dispozici. Jednoho dne se mu zatmělo na mapě a od té doby s ním není řeč, oživování neprobehlo - přesnost stála za nic už před tím a mám teď techu lepší hračku… Jinak do něj narvu místo baterek logbook a založím krabuli "pocta mrtvým legendám" :-))
lidicky,
nechci zakladat nove vlakno tak to davam sem.nebylo by mozne naskenovat navod od travnickovo garmina a poslat na [email protected]?dostal jsem ho bez nej a nekterym vecim nerozumim.predem i zadem diky
Anglicky to mas treba tady: http://www8.garmin.com/products/manual.jsp?product=010-00256-00
irillee: ja bych ho uzil (muj ma praskly displej takze ho vic nez pulka nefunguje) rekni cenu a kdyztak se ozvi ![]()
[email protected] icq:190276127 facebook.com/helmut.bartl