Prodam Garmin eTrex Legend v 100% stavu.
vcetne:
- uzivatelska prirucka
- drzak na kolo
- mapa Ceske republiky Topo 50 + Mountfield
- kabel pro pripojeni k pocitaci
email: [email protected]
Prodam Garmin eTrex Legend v 100% stavu.
vcetne:
email: [email protected]
A cena? ![]()
2.000,-
Nový Legend s novější mapou jde sehnat pod 1500.- Kč
- viz např.: http://eshop.dino-m.cz/
Ale v Dinu je bez drzaku a kabelu,drzak na kolo i s casti na GPS stoji pres 400,plus kabel to nevim,ale je tam GPS se zarukou.
Koupila jsem Garmaina etrex legend za 1400 s novou mapou. Kabel k PC byl u toho. Akorát držák na kolo tam nebyl.
Kde, Barone?
Už se to tu jednou řešilo v samostatným vláknu-odkaz na shop:
http://eshop.dino-m.cz/produkty/garmin-etrex-legend-mapa-cd-topo-50-v4.
Mimochodem, take uvazuji o tomhle shopu…muze mi prosim nekdo rict jaky je vlastne prakticky rozdil mezi eTrex Legend a Legend HCx? HC má barevný displej a je nejak uzpusoben ke geocachingu nebo mi bude stacit "obycejny" Legend? Ted hledam pomoci mobilu a GPS modulu ale nejak to neni ono…Omlouvam se ze lezu do tohoto tematu…
Jenže tam není v ceně ten kabel ![]()
Tak kdyz se Vam moje cena zda prilis vysoka, tak mi pripadne navrhnete cenu, za kterou by jste to koupili ![]()
Ale je, také jsem ho tam kupoval
Je tam v ceně kabel + mapa TOPO v4. Já tam kupoval ještě s mapou TOPO v1.2 a poslali mi TOPO v3.1 tak jsme jim psal a jako bonus mi poslali jeste TOPO v1.2 takže za 1299 Kč mám Legenda se 2 mam manuály, kabelem a 2ma mapama v hodnotě převyšující těch 1299 Kč
Byl jsem tam dneska osobně, takže Vám děkuji za tip. Mají ho za 1.399,- i s mapou Topo 50 v.4, kabel nutno dokoupit za 290,-. Ceny jsou i s DPH. Myslím, že - třeba při pohledu do inzerátů nebo na Aukro - to nemá konkurenci. Zásoby jsou okolo 200 ks, což prodavač odhadl na dest dnů. Doporučuji neváhat…
200 posledních kusů nebo 200 ks na skladě?
200 ks u nich a za tuto cenu …
Trhac napsal/a:
Byl jsem tam dneska osobně, takže Vám děkuji za tip. Mají ho za 1.399,- i s mapou Topo 50 v.4, kabel nutno dokoupit za 290,-. Ceny jsou i s DPH. Myslím, že - třeba při pohledu do inzerátů nebo na Aukro - to nemá konkurenci. Zásoby jsou okolo 200 ks, což prodavač odhadl na dest dnů. Doporučuji neváhat…
tak já ho tam kupoval asi před měsícem a dostal jsem legenda i s kabelem mapa TOPO 50v4 a za týden jsem toho legenda reklamoval.
Nějaká chyba na chipu. Tak jsem jim řekl ať mi přibalí ještě držák na kolo a zašlou zpět na dobírku. Nakonec přišlo vše Legend funguje a držák jsem dostal asi jako bonus. A perlička na závěr prodejnu FONS mám v Brně cca 500m od baráku.
Ahoj. Jenom připomínám, že tohle vlákno je o něčem jiném, takže se prosím držte tématu a podrobnosti o koupi jinde si prosím nechte jinam, zvlášť, když už tu na to existuje samostatné vlákno. Díky.
OK, sorry, jsem tu nový a nevěděl jsem, jak přísná jsou pravidla diskuse ![]()