Prodám Garmin eTrex

Prodám bezmapový Garmin eTrex, plně funkční a nepoškozený. Je k němu datový kabel do seriového portu, držák na kolo a přidal bych 2 sady staších nabíjecích baterek (už slábnou, ale vydrží na ně navigovat cca 8h) s dobrýma baterkama výdrž cca 22h. Cena 1000Kč + poštovné (možný i osobní odběr).

a odkad by bylo to postovne? nebo osobni predání? a je tedy naabizeno Garmin eTrex H?

Je to městečko Neveklov, poblíž Benešova u Prahy. Klidně to zašlu na dobírku…cca 100Kč.
A je to tento garmin
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=6403

a jeste duvod prodeje?

Koupil jsem si BT GPS modul k telefonu a tam už mám i mapy a vyšší přesnost… takže tahle navigace by ležela zbytečně doma. Pokud bude zájem tak pošlu foto na mail.

diky rozmyslim si to…

je inzerat stale aktualni?
kdyztak poslete sms na 724 085 452

Pokud by se foto-tapety.cz neozval, můžu nabídnout svůj eTrex Legend. :slight_smile:

Za kolik by byl? Mel bych zajem.

GPS jsem kupoval 13.5.2007. Je tedy téměř 3 roky starý a podle toho vypadá i jeho stav. Jako každý Legend i tento má občasné problémy s joystick při pohybu vzhůru a jemně odchlíplou gumu po obvodu přístroje. Displej je škráblý v pravém dolním rohu, ale na čitelnost to nemá vliv.
Vydržel několik vzteklých úderů o zem :D. To svědčí o jeho odolnosti. :wink: Tedy až na držátko na poutko. To schází.
Kabel jsem získal při koupi u Bédi, ale musel jsem dokoupit redukci (kabel) na USB pro připojení k PC. To je bez problémů.
Mapy jsou TOPO 50v3 na CD.
Dále můžu dodat originelní krabici s návodem a hlavně účtenku. Na tento přístroj je totiž sedmiletá záruka.
Nemíním prodávat zajíce v pytli a proto jsem zde vypsal vše portřebné.
Moje představa je 999Kč :wink: Tehdy jsem za něj zaplatil 3000Kč + kabel 500Kč.
Pokud by jsi chtěl, pošlu ti i jeho fotografii.
Myškin

Myslim, ze se domluvime. Foto posli. Email poslu do SZ.

Navigace dorazila uzasne zabalena, ale za jinou cenu, nez jsme se domluvili v emailech. Trochu ji blbe displej, ale snad s ni uziju dost legrace.

Ahoj.
Promin, ze jsem te nechal zaplatit i to postovne, ale spatne jsem jsem pochopil tvuj email. Jestli chces, posli mi cislo uctu a ja ti poslu na zpet 129 kc. Co se tyka displeje, tak mas pravdu, ale to se mi stavalo jen na startu Legenda a kdyz dlouho lezel bez baterek. Pak to bylo v poradku. Nasel jsem s nim stovky kesi a pouzival jsem ho i minuly tyden. Jeste bych rad zopakoval, ze je na GPS SEDMILETA ZARUKA!!! Pokud s nim budes nespokojeny, tak mi ho posli zpet.
Myškin

Ahoj,
omyly se stavaji, s tim nic neudelame. Zadny penize mi nazpet posilat nemusis. Jsem rad, ze mam konecne poradnou navigaci a muzu poradne hledat poklady.
Jinak displej je uz OK, tak snad vydrzi. Mountfield tu mame blizko, tak kdyby neco, stavim se tam a snad to poresi. Zatim to neni potreba.
Jinak takto precizni zabaleni jsem jeste nevidel :wink: Klobouk dolu, pane.
Preju hodne uspesnych kesi!
Dodous

Navigace prodána..téma zamykám.