Prodám Garmin GPSMap 60Cx s kompletním příslušenstvím

Komu a za kolik? Tomu kdo dá víc, samozřejmě (o ceně se hádat nebudu, první nabídku kohokoli respektuji nebo ho navždy ignoruji). Malý hint: nemá smysl nabízet méně než patnáct.

Jak to? Protože jde o úplně nový přístroj. Záručák (český) je sice rok starý, ale v Picodasu mi přístroj před měsícem vyměnili za úplně nový se zbrusu novým firmware apod. Přístroj, zejména displej, je tedy v dokonalém stavu. To by ovšem k té ceně nestačilo, že. Takže přihodím TOPO v nejaktuálnější verzi 1.20 a pozor, i Atlas 10R v nejaktuálnější verzi (oboje samozřejmě distributorem přelicencováno pro nový přístroj), no a zdarma pak kreknutou automapu celé Evropy. A to ještě není vše. Přísavkový držák do auta a držák na kolo jako bonus. Takže budete naprosto KOMPLETNÍ s nejlepší možnou výbavou pro geocaching i autorouting i plánování na počítači a prostě na všechno. A ať nežeru, při opravdu dobré nabídce přihodím i tři páry AA akumulátorů SANYO.

Tak pište a nabízejte, přehánějte. :o) Připojte informaci, odkud jste, pokud budeme bydlištně spřízněni, přístroj samozřejmě zapůjčím k vyzkoušení.

To si děláš srandu, ne? Nemá cenu nabízet méně než patnáct? To jsem zvědavej, kdo to je ochotnej dát...

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=GAR-GA00014

A s tou kreknutou verzí map bych se tady raději moc neoháněl.

Musim se priznat, ze trochu nechapu, proc vubec citis nutkani to sem psat. 

Srandu si nedelam. Ja myslim, ze se par lidi jeste najde (uz ted mam nekolik zajemcu na patnact) a pujdem jeste vys. Protoze kdyz si chces koupit vsechno to prislusenstvi vc. map, budes muset dat o hodne vic nez tech patnact, to si kazdy snadno spocita. A kazdemu je jasne, ze drzaky se neopotrebuji, stejne jako mapy se daji aktualizovat. Takze v minusu ses jen v tom, ze jde o JEDEN mesic stary pristroj; plus je ovsem zaroven v tom, ze mohu zarucit, ze slape bez problemu - coz si ostatne muze kazdy zajemce vyzkouset.

Je jasne, ze ma nabidka je atraktivni jen pro toho, kdo si chce Garmina poridit se vsim vsudy (chybi jen nabijecka do auta), ale pak je to zas fer nabidka, myslim.

Krek jsem dostal jako darek od jineho cachera a nikomu to vnucovat nehodlam, pane soudce. Jen chci nabidnout vse, co k tomu mam, at si kazdy vybere, co chce a co ne.

Ok, proti gustu... upřímně řečeno jsem překvapenej, že se někdo našel. Napsal jsem to sem spíš z toho důvodu aby ses nedivil, že se nikdo neozývá, ale očividně jsem střelil vedle já.

A to už vůbec nemluvím o existenci vlákna, kde je návod, jak získat CSxo za podstatně nižší peníze (i když bez záruky).

A s tím krekrem to je tak, že soudce nesoudce, ať každej používá ci chce, ale veřejně by to ventilovat neměl, mimo jiné i proto, aby se server gc.cz nedostal na nějaký blacklist kvůli přílišnému výskytu daného anglického výrazu.

BTW: nejnovejsi verze atlasu 10R = free upgrade na TOPO CZECH, volne nabizeny na strankach Picodasu.

Oooops!

Vzhledem k tomu, ze se Atlas 10R aktualizuje v jinych periodach nez TOPO mapa, jsou urcite mesice v roce, kdy je Atlas aktualnejsi nez TOPO. Zatim to bylo tak, ze TOPO ten Atlas v autoroutingovych informacich vzdycky jen po par mesicich dohnala. Myslim, ze ma smysl mit obe mapy.

Aktualizace je sice zdarma, ale licenci musite mit koupenou a registrovanou k urcitemu pristroji, to prece kazdy vi. Nenabizim kreknute zbozi, ale poctive koupene licence. Ten "bonus" s mapou Evropy je skutecne jen bonus, na tom ma nabidka nestoji.

Ja vam nevim, ted jsem ve Vidni narazil na slevnene CSx, coz je zcela urcite vyhodne pro jihomoravaky[Y]Cenu tam maji 429Euro (coz pri dnesnim kurzu kolem 28CZK je asi 12tis.) misto normalnich 499Euro, no a kdyz k tomu dokoupis TOPO CR a nejaky ten drzak tak ses na nejakych 15tis CZK taky a mas CSx..A za kolik se da dovezt z Ameru ani nemluvim.A s kreknutou mapou bych se opravdu na oficialnich strankach nechlubil[N]