Kvety
1
Vše prodáno.
EDIT (22.5.18):
Nabídka na Oregona 600 trvá do zítřejšího, tedy středečního (23.5.) večera, do 20:00 hod.
Dá-li někdo požadovaných 5.000,-, tak ještě přihodím:
- obal na navigaci (kam se vejdou další 3 až 4 páry baterek)
- jedny baterky, které s navigací přežívají (tudíž jejich životnost ale nemůžu zaručit :-))))
- Více než 40 ks duplicitních CWG na víměnu do keší
Nepřihodí-li nikdo, gpsku dostane SikoCZ.
Původní text:
Ahoj,
téměř nelovím, když už, tak příležitostně a tak prodám, už přes rok mi doma ležící Garmin Oregon 600.
Je plně funkční, ve výborném stavu, na displeji je ochranná folie.
Cena 5.000,-.
Oregon 300 mi tu leží podstatně déle a i ten chce do světa a čeká na případné nabídky.
Předání:
Nejraději bych osobní předání kdekoli po Jižních Čechách. Jinak samozřejmě není problém zaslat formou, jakou si určíte vy na vaše náklady.
Díky za případné nabídky.
Honza.
Kvety
4
Když se nikdo jiný nechytne, třeba bude tvůj ;)
Čau. Za kolik by byl ten O300?
Kvety
6
Než jsem inzerát podal, nepřemýšlel jsem o jeho ceně. Ale už jsem dostal jednu nabídku, zkus nabídnout ty, prosím, kolik jsi ochoten dát...
No já se jen orientačně ptám. Kolega z práce se mi zmínil, že by chtěl nějakou turistickou navigaci na jejich ne-geo výšlapy a na hory.
Kvety
8
Nabídka za O300 mám 700 Kč. A protože nejsem "prodávající" typ, a nebaví mě to :))), tak další příhoz je vyhrávající...
OK. Beru O300 za 800,- Kč...
plavcik
10
OK. Beru O300 za 800,- Kč...
A tos byl ještě milosrdnej, stačilo dát 701 Kč 
Kvety
12
Nabídka na Oregona 600 trvá do zítřejšího, tedy středečního (23.5.) večera, do 20:00 hod.
Dá-li někdo požadovaných 5.000,-, přihodím:
- obal na navigaci (kam se vejdou další 3 až 4 páry baterek)
- jedny baterky, které s navigací přežívají (Tudíž jejich životnost ale nemůžu zaručit :-))))
- Více než 40 ks duplicitních CWG na víměnu do keší
Nepřihodí-li nikdo, gpsku dostane SikoCZ.
Kvety
13
Obě navigace prodány, děkuji vám za nabídky.