Prodám Garmin Oregon 600 (+ Oregon 300)

Vše prodáno.

EDIT (22.5.18):

Nabídka na Oregona 600 trvá do zítřejšího, tedy středečního (23.5.) večera, do 20:00 hod.

Dá-li někdo požadovaných 5.000,-, tak ještě přihodím:

• obal na navigaci (kam se vejdou další 3 až 4 páry baterek)
  • jedny baterky, které s navigací přežívají (tudíž jejich životnost ale nemůžu zaručit :-))))
  • Více než 40 ks duplicitních CWG na víměnu do keší

Nepřihodí-li nikdo, gpsku dostane SikoCZ.

Původní text:

Ahoj,

téměř nelovím, když už, tak příležitostně a tak prodám, už přes rok mi doma ležící Garmin Oregon 600.

Je plně funkční, ve výborném stavu, na displeji je ochranná folie.

Cena 5.000,-.

Oregon 300 mi tu leží podstatně déle a i ten chce do světa a čeká na případné nabídky.

Předání:

Nejraději bych osobní předání kdekoli po Jižních Čechách. Jinak samozřejmě není problém zaslat formou, jakou si určíte vy na vaše náklady.

Díky za případné nabídky.

Honza.

UP

UP

Za 4000,- O600  vezmu :-)

Když se nikdo jiný nechytne, třeba bude tvůj ;)

Čau. Za kolik by byl ten O300?

Než jsem inzerát podal, nepřemýšlel jsem o jeho ceně. Ale už jsem dostal jednu nabídku, zkus nabídnout ty, prosím, kolik jsi ochoten dát...

No já se jen orientačně ptám. Kolega z práce se mi zmínil, že by chtěl nějakou turistickou navigaci na jejich ne-geo výšlapy a na hory.

Nabídka za O300 mám 700 Kč. A protože nejsem "prodávající" typ, a nebaví mě to :))), tak další příhoz je vyhrávající...

OK. Beru O300 za 800,- Kč...

OK. Beru O300 za 800,- Kč...

A tos byl ještě milosrdnej, stačilo dát 701 Kč :smiley:

O300 tudíž v řešení.

Nabídka na Oregona 600 trvá do zítřejšího, tedy středečního (23.5.) večera, do 20:00 hod. 

Dá-li někdo požadovaných 5.000,-, přihodím: 

• obal na navigaci (kam se vejdou další 3 až 4 páry baterek)
  • jedny baterky, které s navigací přežívají (Tudíž jejich životnost ale nemůžu zaručit :-))))
  • Více než 40 ks duplicitních CWG na víměnu do keší

Nepřihodí-li nikdo, gpsku dostane SikoCZ.

Obě navigace prodány, děkuji vám za nabídky.