Prodám HP IPAQ hx4700

Prodám PDA HP IPAQ hx4700. Info zde: Recenze PDA iPaq hx4700: s touchpadem a rozlišením VGA – MobilMania.cz

Je dlouhodobě používaný, v pořádku, dělal mi průvodce po ČR :slight_smile: jak v autě tak na výletech, je k němu standardní a nadstandardní baterie. Byl používán s folií, folie je již dosti jetá, tak jsem ji sundal .-). Stylus součástí. Kolébka HP USB+napájecí adaptér. Mám k němu i USB kabel zvlášť a potom ještě jeden podomácku udělaný nabíjecí na kolo :-). Držák s kloubem na kolo součástí.

Ceny:
HX4700, kolébka HP, nabíječka HP /US+redukce CZ/, synchronizační USB nabíjecí kabel- 1750 Kč
Evolve GTraxx Bluetooth GPS modul- 550 Kč
Kloub na sklo, další kloubový na kolo a k tomu jeden SH pro umístění PDA
8 GB CF karta- 350 Kč
Možno dokoupit velké monočlánky s kapacitou 7000mAh 4x , rok staré, málo používané za cenu 700 Kč

a cena ?

vždyť píše že 2500
a máš to i s jeho adresou, stačí koukat

Moje chyba, cenu jsem nenapsal, chtěl jsem to nějak domluvou, ale potom mě kolega upozornil, tak jsem orientační ceny dopsal, tudíž měl pravdu. Sry za chaos :slight_smile:

Mám doma také jeden, včetně externího GPS modulu s vysokou citlivostí, kdyby někdo měl zájem, ať se mi ozve na SZ, nebo e-mail
V.

I mě jeden zahálí v šuplíku. Je jako nový. K tomu nová náhradní baterie, folie, kožené pouzdro, stylus..

Zdravím, chtěl jem se jen zeptat jestli ještě prodáváte Vaše pda Ipaq 4700, případně za kolik. Můj ipaq dosloužil a těžce to nesu. Odpověď prosím 775 562 562. Děkuji.
Toto je dotaz pro elese. Sem se dostal omylem.

27.4.2011 UPDATE

Ipaq prodán, zbývá GPS modul a baterie. Kdo by měl zájem, pište .-)

Zdarec chlapi, jak je toto aktuální? Myslím vaše PDA, GPS modul přes CF,… : o ) Mám ppc LOOX 720, mám na něm IGO8 s GPS přes Bluetooth. Zkusil bych CF GPS, ale nějakou citlivou. + sháním kabel s USB host