Je dlouhodobě používaný, v pořádku, dělal mi průvodce po ČR jak v autě tak na výletech, je k němu standardní a nadstandardní baterie. Byl používán s folií, folie je již dosti jetá, tak jsem ji sundal .-). Stylus součástí. Kolébka HP USB+napájecí adaptér. Mám k němu i USB kabel zvlášť a potom ještě jeden podomácku udělaný nabíjecí na kolo :-). Držák s kloubem na kolo součástí.
Ceny:
HX4700, kolébka HP, nabíječka HP /US+redukce CZ/, synchronizační USB nabíjecí kabel- 1750 Kč
Evolve GTraxx Bluetooth GPS modul- 550 Kč
Kloub na sklo, další kloubový na kolo a k tomu jeden SH pro umístění PDA
8 GB CF karta- 350 Kč
Možno dokoupit velké monočlánky s kapacitou 7000mAh 4x , rok staré, málo používané za cenu 700 Kč
Moje chyba, cenu jsem nenapsal, chtěl jsem to nějak domluvou, ale potom mě kolega upozornil, tak jsem orientační ceny dopsal, tudíž měl pravdu. Sry za chaos
Zdravím, chtěl jem se jen zeptat jestli ještě prodáváte Vaše pda Ipaq 4700, případně za kolik. Můj ipaq dosloužil a těžce to nesu. Odpověď prosím 775 562 562. Děkuji.
Toto je dotaz pro elese. Sem se dostal omylem.
Zdarec chlapi, jak je toto aktuální? Myslím vaše PDA, GPS modul přes CF,… : o ) Mám ppc LOOX 720, mám na něm IGO8 s GPS přes Bluetooth. Zkusil bych CF GPS, ale nějakou citlivou. + sháním kabel s USB host