Ahoj lidi! prodávám tento novej kousek, všechno je ještě v sáčkách a na Garminu je ještě ochranná folie od výrobce, nebyl ještě ani jednou venku, podědil jsem ho a tuto hračku určitě nevyužiji, v telefonu mám navi a na občasné vyjížďky do neznáma mi uplně stačí B) akorát jsem k tomu nedostal žádný papíry, takže prodávám bez záručního listu, můžu dát třeba týdenní osobní záruku, jestli je všechno tak jak má být, nebo tak něco
každopádně by bylo nejlepší osobní předání v Brně, s vyzkoušením všech funkcí, jo a cena je 7000, nebo nabídněte, díky a zdar ![]()
Nechci Ti to moc kazit, ale novej s dvouletou zárukou seženeš za 7 a půl…
Jo, sorry, to je bez PRO.
V jaké je barvě?
V jedné jediné, ve které se vyrábí :

.
Vážení a milý, právě jsem shlédl film "Geocaching a život geocachera" a trochu si pohrál s touto hračkou a rozhodl se, že UKONČÍM tento PRODEJ, udělám ze sebe neuvěřitelnýho blbca, tímto se velice omlouvám všem zájemcům, netušil jsem, že to není tak špatná hra, děkuji za pochopení a jdu to zkusit, zdar
Ajo, tak to sorry za tu barvu, ale myslel jsem, ze 450 i 450T se vyrabi v obou barvach a muzes si vybrat. Videl jsem totiz jen 450T v sede a pak jsem na netu narazil na 450 v te cervene.
Stramus, prejeme hodne stesti…
Ale to je přece naprosto šťastnej konec, kámo ![]()