prodam nový Garmin Oregon 450 PRO

Ahoj lidi! prodávám tento novej kousek, všechno je ještě v sáčkách a na Garminu je ještě ochranná folie od výrobce, nebyl ještě ani jednou venku, podědil jsem ho a tuto hračku určitě nevyužiji, v telefonu mám navi a na občasné vyjížďky do neznáma mi uplně stačí B) akorát jsem k tomu nedostal žádný papíry, takže prodávám bez záručního listu, můžu dát třeba týdenní osobní záruku, jestli je všechno tak jak má být, nebo tak něco :slight_smile: každopádně by bylo nejlepší osobní předání v Brně, s vyzkoušením všech funkcí, jo a cena je 7000, nebo nabídněte, díky a zdar :slight_smile:

Nechci Ti to moc kazit, ale novej s dvouletou zárukou seženeš za 7 a půl…
Jo, sorry, to je bez PRO.

V jaké je barvě?

V jedné jediné, ve které se vyrábí :

.

Vážení a milý, právě jsem shlédl film "Geocaching a život geocachera" a trochu si pohrál s touto hračkou a rozhodl se, že UKONČÍM tento PRODEJ, udělám ze sebe neuvěřitelnýho blbca, tímto se velice omlouvám všem zájemcům, netušil jsem, že to není tak špatná hra, děkuji za pochopení a jdu to zkusit, zdar

Ajo, tak to sorry za tu barvu, ale myslel jsem, ze 450 i 450T se vyrabi v obou barvach a muzes si vybrat. Videl jsem totiz jen 450T v sede a pak jsem na netu narazil na 450 v te cervene.

Stramus, prejeme hodne stesti…

Ale to je přece naprosto šťastnej konec, kámo :slight_smile: