Prodám příslušenství k GPSmap 60CSx (60, 60C, 60CS, 60Cx, 60CSx):
V závorce je uvedena původní cena
Datový USB kabel (168,-) za 80,-
Napájecí kabel + držák do auta (466,- + 583,-) za 600,-
Držák na řídítka (360,-) 180,-
poštovné dle sazebníku pošty (obyč. balík nebo obchodní balík)
Dneska jsem si pořídil tenhle stroj, ale nebyl k němu držák na řídítka. Ten by se hodil, protože jsem to pořizoval jako náhradu zničeného Legenda, abych měl něco přímo na očích. StaSka
Držák do auta bych potřeboval (+ ten napájecí kabel). Jaký to je přesně typ? S přísavkou? Nebo co se lepí na přístrojovou desku, to se obávám, že už asi moc lepit nebude…
Tohle jako závaznou objednávku nechápu… co takle mi napsat přímo na email v profilu.
Všichni ostatní to tak udělali takže kabel k legendu posílám v pondělí.
Stasko je to na tobě, jestli si v neděli chceš zalovit ve Zlíně a koupit si ode mě ten držák na kolo, napiš mi email, v zápětí se dozvíš tel číslo na mě!
Kdyz pominu nesmyslnost toho, ze bych mel 60CSx v aute furt pripojovat a odpojovat - kdyz to stejne na 2 tuzkovy jede celej den, tak se obdoba Tvyho kabelu za 466,- da sehnat za $3.85 vcetne postovnyho az ke me do schranky u schodu, hosanku
Nechápu co tě vede k tomu mi sabotovat prodej… Ten můj držák do auta si v životě neviděl (určitě to není ten z tvého odkazu z nemožným husím krkem)
Dělej ramena, že všechno víš, s číňanama jsi za dobře a máš dolarové konto na někoho jiného…Zdar
Zamykám