Prodám příslušenství k GPSmap 60CSx

Prodám příslušenství k GPSmap 60CSx (60, 60C, 60CS, 60Cx, 60CSx):
V závorce je uvedena původní cena
Datový USB kabel (168,-) za 80,-
Napájecí kabel + držák do auta (466,- + 583,-) za 600,-
Držák na řídítka (360,-) 180,-

• poštovné dle sazebníku pošty (obyč. balík nebo obchodní balík)

Velmi málo používáno po dobu 1,5 roku

Dneska jsem si pořídil tenhle stroj, ale nebyl k němu držák na řídítka. Ten by se hodil, protože jsem to pořizoval jako náhradu zničeného Legenda, abych měl něco přímo na očích. StaSka

Držák do auta bych potřeboval (+ ten napájecí kabel). Jaký to je přesně typ? S přísavkou? Nebo co se lepí na přístrojovou desku, to se obávám, že už asi moc lepit nebude…

Samozřejmě s přísavkou na sklo

Klidne si pro to prijedu, ve Zline jsem uz par let nebyl. Mam od stredy dovolenou, takze je mi to (temer) jedno.

Vypadá to, že bude jednodušší koupit držák za plnou cenu v obchodě

Tohle jako závaznou objednávku nechápu… co takle mi napsat přímo na email v profilu.

Všichni ostatní to tak udělali takže kabel k legendu posílám v pondělí.
Stasko je to na tobě, jestli si v neděli chceš zalovit ve Zlíně a koupit si ode mě ten držák na kolo, napiš mi email, v zápětí se dozvíš tel číslo na mě!:wink:

Datový USB kabel (168,-) za 80,-
Napájecí kabel + držák do auta (466,- + 583,-) za 600,-

Stále k dispozici!!!

Vis, proc to nikdo nechce? Protoze za 20 dolaru (mene nez 400,-) to muzu mit doma - a novy… :wink:

http://cgi.ebay.com/Car-Suction-Windshield-Mount-Bracket-Garmin-60-Series_W0QQitemZ270473290857QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ef976e469#shId

Ale zapomněl si na napájecí kabel hošánku… jinak se to ale u nás levněj sehnat nedá!

Kdyz pominu nesmyslnost toho, ze bych mel 60CSx v aute furt pripojovat a odpojovat - kdyz to stejne na 2 tuzkovy jede celej den, tak se obdoba Tvyho kabelu za 466,- da sehnat za $3.85 vcetne postovnyho az ke me do schranky u schodu, hosanku :wink:

http://cgi.ebay.com/Car-charger-cable-cord-for-MINI-KA08-phone-USB-mini_W0QQitemZ320434631022QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item4a9b64716e

A uz me dal nenut se smat. To, co koupis tady, je stejne z 90% sunt z Ciny - tak proc to nekoupit primo? B)

Nechápu co tě vede k tomu mi sabotovat prodej… Ten můj držák do auta si v životě neviděl (určitě to není ten z tvého odkazu z nemožným husím krkem)
Dělej ramena, že všechno víš, s číňanama jsi za dobře a máš dolarové konto na někoho jiného…Zdar
Zamykám

Hlavně v klidu a věcně, přátelé.:slight_smile: