Prodám sbírku CWG

Prodám 100 CWG, osobní předání v Praze nebo Brně. Cenu nabídněte…

Promiň za OT, ale nově založený nick nebudí zrovna stoprocentní důvěru, co se původu CWGček týče. Předpokládám, že bylo vše směněno v duchu fair trade :wink:

Můžu jenom souhlasit.

100 Kc .. puvod CWG me nezajima B)

Jistě vše je poctivé, já tu nick neměl založený…

1,50 kč/kus .. :wink:

nějak jsem nenašel termín ukončení, takže tu budete asi dražit až do ceny 100Kč za kus :slight_smile:

No 5 Kč za kus by bylo super :wink:

dvě piva..!:wink:

Přijde mi hrozně nefér prodávat něco co nebylo určeno k prodeji. Raději bych to já osobně vložil zpět do keší, nebo někomu daroval. Ale to je můj názor.

a nick na geocaching.com nám jistě taky rád prozradíš, že?

No tak maš je mít 5 kč … takže jsou moje ? :slight_smile:

Mě to nefér nepřijde, měnil jsem kus za kus a do svých cwg jsem investoval 1000 Kč. Ale změnil jsem životní filosofii a přestal jsem sbírat a shromažďovat věci. Původně jsem chtěl založit extra plnou cwg směnárnu, avšak z jiných vím, že se vše postupně rozkrade.

Když jsi férově měnil, tak proč se schováváš za anonymní nick? Takhle si můžu myslet, že pěkně kecáš…

Takže opět pokus vše za za 777,-

Bereš ? :wink:

Vidím v té sbírce i moje CWG a je mi upřímně jedno, co s ním majitel udělá. Do keše jsem ho dal proto, abych udělal radost dalšímu nálezci. A to se stalo. A jestli si ho koupí Preseka nebo někdo jiný… radost bude mít taky, i když ne takovou, jako když otevře keš.

1111 Kč a většina pak stejně skončí v keších, aspoň bych tam nemusel měnit pořád jen svoje :smiley:

nějak tady nevidim žádnou deadline .. to se bude dražit do nekonečna? :wink:

jinak … 11.50 kč/kus

ukončeno… :slight_smile:

MZ vyhrál?