Prodej minci - Prague 2007, Slovakia

Ahojte, objavil som v supliku krabicu so slovenskymi a prazskymi mincami z minuleho roku, ak by niekto mal zaujem o kupu, cena je jednotna 200 Kc za mincu, ozvite sa mi mailom cez profil.

mozna hloupy dotaz - jedna se o klasicke trackovaci GC?

dala by se sem dat nejak fotka?
o tu slovenskou bych mel aji mozna zajem :slight_smile:

:o Toto?
http://www.cachezone.us/images/slovakia_325.jpg

Šaman upratuj častejšie!

Slovensky 2007:

Praha 2007:

Toto su samozrejme strieborne varianty, neviem ake Saman ma…

tos tak esli to sou tajik ty, tak bych tu slovenskou bral :slight_smile:

jestli to jsou tyto vyobrazene, tak bych vzal obe dve - jednu ceskou a jednu slovenskou

taky bych mel zajem o be dve

Jestli je volnej Golem,tak bych měl zájem.

Zdravím. Kdyby se náhodou v šuplíku našel i jeden GC šaman, to bych měl veeelikej zájem. Po tom toužím co kešuju. B)

Jelikož se nám Golem na svých cestách ztratil :-(, tak si vezmeme jednoho nového. Díky.

Hele Samane nemuzes uklizet jeste chvilku a sehnat nekde prazskou minci - orloj ??? :smiley:

zas toho nechtej od samana moc - podle data mince naposledy uklizel vic nez pred rokem, tak aby z toho zvyseneho upratovani akosi neochorel :slight_smile:

Obavam se ze jsem te Daine nepochopil :smiley: jestli dobre koukam tak uklizel vcera? :slight_smile: ale myslim ze minimalne po stehovani jo :stuck_out_tongue: to spis bylo tak nejak jestli se treba nekdo chyti? :smiley:

no to bylo mysleny tak, ze prave po roce uklizel poprve, ale jen mirne, protoze otevrel jednu krabicku :slight_smile: me myslenkove pochody mi nekdy nejdou zcela jasne vyjadrit :smiley:

Na eBay jsou k mání.

S Ebay vyhledavanim nemam velke zkusenosti :slight_smile: ale u nalezeneho vidim Sold out :frowning: Nemas odkaz? prosim

Caute, diky za zaujem, prosim poslite mi email cez gc.com profil alebo saman at internet.sk , kde specifikujete objednavku.

Uklizel som v unoru pri stahovani, ale potom som znovu tu krabicu objavil v praci v supliku, zabudol som na nu zase :slight_smile:

Odkaz jsem poslal via SZ. Mám ho ale na watch listu, takže jestli ho chceš vydražit, dej radši vědět abychom se nepřetlačovali.

Toz vacsinu objednavok som uz odoslal alebo osobne predal, stale mam este niekolko minci Prague 2007 a Slovak 2007 k dispozicii. Zaujemcovia poslite email na saman at internet.sk