prodej neodymových magnetů v Berouně

Zdravím,

prosím o radu, kde v Berouně nebo jeho okolí sehnat neodymový magnet (nebo silnější obyčejný) na uchycení smallky. Potřeboval bych ho do pátku, tak pokud se prodává v nějaké kamené prodejně bylo by to fajn.

Moc díky !

Kde se dají sehnat v Berouně nevím, ale pokud se ti bude chtít zajet si pro ně zítra nebo pozítří večer do Lán, tak ti nějaké můžu přenechat, zvlášť pokud to bude na jistou starší keš poblíž Berouna - už dlouho se na ni chystám ;).

Dva mám doma (20*2 mm), jen mi od sebe nejdou "rozlepit". Zítra jedu do Hořovic a v pátek do Berouna. Teoreticky bych je mohl poskytnout, pokud bychom se dokázali nějak potkat…

Super, oběma moc díky! Zkusím zítra obvolat pár železářství v Berouně a Hořovicích. Můžete mi prosím pro jistotu poslat přes profil na email telefonní číslo. Pokud bych je nesehnal tak se ozvu. Díky

Odkaz na magnety www.wamag.cz

Není to sice Beroun, ale kdyby někdo potřeboval info o magnetech, tak mi teď do mailu přišla reklama od Magnety - SELOS Magnety . Mají zastoupení i v Brně, takže ČR dodávky by neměly být problém. Jsou tam i různé pásky, folie a jiné zajímavé materiály.
Nemám s firmou nic společného a kdyby ta reklama nějak vadila, tak to klidně smáznu.