Nevím co si mám myslet, dnes mi kamarád ukázal stránku kde jsou za cenu 2 eura za kus k mání finální souřadnice multi, mystery a wherigo keší. Mám 100 chutí své mysterky archivovat (i jedna z mých je mezi postiženými:() nevidím totiž jediný důvod, proč by si měl nekdo založit kšeft na práci jiných. Mnozí sami jistě víte, že pokud chcete vytvořit kešku která se ostatním vryje do paměti, stojí to mnohdy nemálé ůsilí. A pak se najde darebák kterej ji takhle znásilní. To je vážně na přesdržku. Co vy na to?
Nemáš na mysli náhodou toto…
Já na to to, že se tomu zde věnují již nejméně dvě témata.. :-/
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=14683&pid=202122#post_202122
a
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=14703&pid=202147#post_202147
Neblbni. Jsou mysterky, které jsou spíš tradičky s meziskokem, a u těch nestojí za to si souřadnice kupovat, protože nebývá těžké je vyluštit. A pak jsou ty druhé, kde finální souřadnice nejsou to, co je na nich nejdůležitější a nejzajímavější. No a jestli se chce někdo o to důležité a zajímavé připravit a ještě za to platit, je to jeho věc. Skoro bych si i troufla tvrdit, že u opravdu obtížných mysterek tam ani nebudou opravdu souřadnice finálky (u té mojí, kterou jsem tam taky našla, jsem o tom takřka přesvědčená). Je to přece bez záruky ![]()
On se vždycky najde někdo, kdo se souřadnicím dostane "nějak", ale pro koho ty mysterky děláš? Pro lidi, kteří si je dokážou vychutnat, ne?
aha…netušil jsem
Přesně tak, co dodat…
Bravůrně napsané, lépe bych to nevyjádřil…![]()
Asi máš pravdu, vzhledem k tomu, že jsou tam hlavně kešky jejichž řešení je docela triviální.
Já jsem teď narazil na keš, kde sám owner prodá souřadnice za jedno euro!!! Je to hra nebo kšeft? Zhnuseně jsem zase listing zavřel a i když keš vypadá zajímavě, lovit ji nebudu.
Smrk:
Hod odkaz, nebo mlc :o)
U vetsiny kesi se podle me jedna o recesi, nekde jsem to taky zahledl (uz nevim kde). Podle me nejvtipnejsi a nejspravnejsi reakce na servery prodavajici souradnice.
No a jestli se opravdu najde mamlas co by ji chtel koupit, prodam klidne taky :o) a klidne za pivo na eventu :o)
Nevím, jak se dělá proklik, keš je to tahle:
GC1ZMVX
Že by to mohla být recese mě teda nenapadlo.
[cache]GC1ZMVX[/cache]
Tuhle kesuli mam a je to jedna z nejlepsich v Praze.
Pribeh je opravdu paradni, a cesta az po dokonalou finalku taky…
Ta tabulka tam byla vlozena jako narazka na prvni vlnu prodeje finalek.
Nic vic, nic min.
Jasne, tady neni o cem mluvit :o)
Skoro me mrzi, ze taky nemam takovouhle tezkou mysterku…s gustem bych tam tenhle obrazek pridal :o))
doupe, mas prece to wherigo ![]()
Myslis, ze to je az tak neprolomitelna kes?
Je fakt, ze podle nekterych logu jo…navic tam pomaham celkem casto a zadarmo :o)
A navic…myslis, ze zrovna v tomto pripade by byly souradnice finalky co platne? :o)
Odpovim si sam, nebyly…ale o to lip vydelane euro a hrejivy pocit na dusi :o)
Je to nejspíš recese
(jestli myslíš jednu sérii keší v Praze)
Myslim, že každej autor Ti souřadnice finálky klidně dá sám a zadrmo, nebo Tě alepsoň pořádne nakopne při luštění. Stačí poprosit.
Vím, že owner většinou pomůže. Že je to vtip, mě nenapadlo, keš se pokusím ulovit.
A já myslel že hledáš někoho kdo prodá za padesát eurocentů B)