Prodej TOPO 50 Mountfield

Zajimavá věc. Chtěl jsem si zakoupit v Jaroměři mapu TOPO 50 za akční cenu 1490,- Kč. a mapa my nebyla prodána s tím, že pouze ke kolu. Samotnou mi ji nabízeli za 4000 ! Jel jsem do Mountfieldu v Hradci Králové a tam bez problémů mapu prodali za 1490,-. Tak pozor ! Někde to jsou pěkný hajzl… a cpou vám i kolo. Nevím proč. Určitě je spousta těch, co si vezmou kolo a GPS bez mapy.

Pavlos D.Králové

Mapu se mi take podarilo bez problemu v HK zakoupit. Ale byl tam kamarad asi tri dny po me a mapu mu chteli prodat za plnou cenu. Takze je treba si vyhlidnou smenu, ktera prodava mapy ve sleve :slight_smile:

Podle mě je to jejich obchodní tah. Zjistili, že je o mapy samotné zájem tak k tomu cpou kola. Ještě že ji už mám :slight_smile:

Podle mého kamaráda se už zdráhají mapy samotné prodávat.

Koupil jsem si tu mapu také. Full topo50 je v pohodě. Ale ta mountfield ořezaná mapa má nejspíš poškozený instalační soubor, protože při instalaci hlásí “unknown decopression error” když to má rozbalit soubory MDRMAP.img, product.mdx a product.tdb. (jsou v adresáři FAMILY_578). Bohužel u nás není Mouftfield, kde bych to šel hned vyměnit (snad se nebudou cukat), tak bych chtěl zde požádat někoho, kdo tu mapu už má, aby mi poskytl ty tři vybrané soubory nebo nejlépe rovnou celý soubor mountfield_v1.exe fakt by mi to pomohlo. Jestli se tu někdo takový najde, tady je můj email pavel.srsen zavináč post.cz (nevim, jak velký soubory jdou posílat na post.cz) případně v odpovědi pošlu adresu na FTP pro upload toho velkého souboru. Díky moc.

Tak jsem to vyřešil ve spolupráci a Picodasem. Omluvili se za špatné CD a poskytli instalák než bude nové CD (za 14 dní). Správný přítup, chválím.

Mám stejný problém s instalací souboru mountfield_V1.exe
GPSku jsem pořídil bazarem bez jakékoli učtenky atd. takže reklamace nehrozí.
EDIT vyřešeno. na registrační stránce map je soubor ke stažení