Prodej - výměna Four Musketeers GC

Jelikož jsem nabubřelý, hamižný a ziskuchtivý a chtěl jsem mít komplet sérii mušketýrských GC - což se mě v mědi bohužel nezadařilo a ač jsem s ní začal, tak nakonec mám celou sérku ve stříbře, takže nabízím k prodeji (výměně) dva (3) krásné geocoiny. A to: Four Musketeers Geocoin Green/Antique Copper a Four Musketeers Geocoin Black/Antique Copper a případně i k adopci bratříčka Four Musketeers Geocoin Blue/Antique Copper.

Prosím nabízejte na výměnu jen GC, které nelze nikde ve světě běžně koupit - to zvládám sám…

Díky za nabídky

PS. Cena za černej a zelenej kousek byla vzhledem k nedostupnosti GC nikde ve shopu, byla na Ebay cca 25 baků + počta - modrej byl výrazně levnější (klidně doložím výpisem z PayPal), takže samo, že na tom nechci vydělat, ale taky na tom nechci moc prodělat, to si je raději ještě nějakej čásek nechám a nabídnu zpátky na Ebayi…

2nd.PS. GC jsou vyjma modrýho kousku NEAKTIVOVANÉ

Osobní předání v Brně nebo po domluvě v Praze preferuji

Tak bohužel všechny nabízené mám.

Kolik geocoinů celkem máš v té serii v jednom kovu?
Oakcoins totiž nabízí další kombinace, takže možná nemáš sbírku stále kompletní. :smiley:

Jednobarevných je 5 - červený, fialový, modrý, zelený a černý. Na jinou barvu jsem doposud nenarazil. Pak jsou ješte v kombinaci dvou barev, ale ty už nejsou tak pěkný.

Jednotlivé verze série jsou tedy tyto:

4musketeers Assassin’s Creed Geocoin - Black (černá)
4musketeers Cardinal Geocoin - Red (červená)
4musketeers Cavalier Geocoin - Green (zelená)
4musketeers Imperialist Geocoin - Purple (fialová)
4musketeers Royalist Geocoin - Blue (modrá)

Bo.T.L.

Jen doplníme, že se pak objevují i další tzv doplňkové special verze, které jsou v menších edicích a jsou dvojbarevné (marine, germany etc), kde kříž je v jiné barvě než zbytek, ale to už je podle nás trošku mimo. Nicméně základní jednobarevná sbírka, která má i klasické staré "mušketýrské názvy" (a kterou také v SILVER variantě vlastníme) je ta uvedená v příspěvku výše …