…by mne opravdu zajímalo co zase drazí "metači kódu" z Grounsdspeaku zmršili, ale mrkněte se na své profily. Málem mne kleplo - pokud máte v profilu linky na jiné stránky tak je to v pr…i, zobrazí se výpis HTML. Grrrrrrrrrrrrr…
Já mám vše v pořádku (22:25)
tedy kromě neaktualizovaných statisitk…
ale naštěstí jsem s tím počítal a mám na začátku profilu odkaz na své aktuální statistiky ![]()
A ten, zdá se, naštěstí (zatím?)
funguje.
Toho již jsem si všiml vícekrát. Dost mě to vyděsilo, ale naštěstí se to vždy rychle přežene ![]()
U nás je vše OK
Jo jo, včera jsem na to narazil ve FF, jiné prohlížeče byly OK. Dnes je to všude
Myslel jsem, že je chyba ve mě, ale asi to budu muset předělat do non HTML, tedy pokud se to nějak nesrovná samo ![]()
MiraH: To nebude prohlížečem, spíš tim, že v tom FF profil uložen v cache (ne geo
).
Sobikovi, Mion: dělé to ve všech profilech, vaše jsou také zmršené.
Řešení: Skript na gc.com vyhazuje znaky "<a href". Dá se to (zatím) jednoduše obejít tím, že všude vložíte mezi <a a href třeba style="". Takže odkaz pak bude vypadat:
<a style="" href="http://www.geocaching.cz/">gc.cz</a>
Po této úpravě odkazy fungují (viz můj profil). Ale je otázka, jestli groundspeak někdy nezablokuje i toto. Každopádně teď to funguje.
PS: můžete tam napsat i něco jiného než dstyle="", tohle byl pokus o validitu kódu. Stačí i <a x href="…">.
Zajímavé, teď na svůj profil koukám a refresuji, jak pres IE, tak pres FF3 a vidim stale svuj profil v poradku ![]()
oops, nikdy neříkej nikdy ![]()
Už to vidím taky, jen ve FF.
A díky za rady jak to napravit
to me2d09, mion - refresh a ostatní ptákoviny samozřejmě provedeny, u toho IE jsem se přihlašoval na GC vůbec poprvé :-), ale vzhledem k tomu, že bylo lehce před půlnocí jsem to dál nijak neřešil ![]()
a hopla, teď už je vše OK
(bez jakéhokoli zásahu do kódu)
o hopla po refresh zase nee, to je bomba, to jsem ještě neviděl, jdu upravit kódy ![]()
Mno … budme radi ze nam to zatim mrvi jen profili…az se pustej i do keší to bude sranda!
Rekl bych, ze uz je to OK. Vcera jsem mel v profilu neco jako skladku pismen a znaku. Ted je vse tak jak ma byt. Prohlizec FF.![]()
Rano v devet jsem to mel rozhazene, ale ted uz je vse zase v oukeji (FF 3,0). Uf, jeste ze jsem se nepustil do upravy kodu ![]()
V poslednich dvou mesicich jsem si toho taky vsiml, ale druhy den to bylo v poradku. Tak neni treba propadat panice. Myslim, ze se hosi snazi do kodu protlacit co nejvice reklamy a ladi to za pochodu.
Kdyz si vzpomenu, jak byl HTML kod pred tremi lety jednoduchy a dnes kdyz se na nej podivam, tak je tam 95% smeti a jen 5% te uzitecne zobrazovane informace. Nevim jestli to je jen kvuli reklame, ale kompatibilita je stale horsi a horsi. A tak nekdy blbne FF, nekdy Opera nekdy Explorer. Jeste, ze tech prohlizecu je vic, alespon jeden vzdy funguje.
…jo jo Miloši, je to pravda. Už je vše v pořádku a opravili to…
Tak ja nevim, už je to zas rozes… :@ Zajímavé ale je, že mi v profilu opět začal fungovat groundspeekem dříve bloknutý <iframe !?
Chtěl jsem se zeptat, zda Vám jde na GC.com vložit do listingů odkaz pomocí tagu a href
kdyz vložím
<p><a href=
"GC1CPPH Pomniky bitvy u Hradce Kralove c. 1 (Multi-cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by Petr1868;
Pomniky bitvy u Hradce Kralove c. 1</a></p>
tak se mi objeví po odeslání
<p>
"GC1CPPH Pomniky bitvy u Hradce Kralove c. 1 (Multi-cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by Petr1868;
Pomniky bitvy u Hradce Kralove c. 1</p>