Profily na GC.com

…by mne opravdu zajímalo co zase drazí "metači kódu" z Grounsdspeaku zmršili, ale mrkněte se na své profily. Málem mne kleplo - pokud máte v profilu linky na jiné stránky tak je to v pr…i, zobrazí se výpis HTML. Grrrrrrrrrrrrr…

Já mám vše v pořádku (22:25)
tedy kromě neaktualizovaných statisitk…
ale naštěstí jsem s tím počítal a mám na začátku profilu odkaz na své aktuální statistiky :wink:
A ten, zdá se, naštěstí (zatím?) :smiley: funguje.

Toho již jsem si všiml vícekrát. Dost mě to vyděsilo, ale naštěstí se to vždy rychle přežene :slight_smile:

U nás je vše OK

Jo jo, včera jsem na to narazil ve FF, jiné prohlížeče byly OK. Dnes je to všude :frowning: Myslel jsem, že je chyba ve mě, ale asi to budu muset předělat do non HTML, tedy pokud se to nějak nesrovná samo :frowning:

MiraH: To nebude prohlížečem, spíš tim, že v tom FF profil uložen v cache (ne geo :slight_smile: ).
Sobikovi, Mion: dělé to ve všech profilech, vaše jsou také zmršené.

Řešení: Skript na gc.com vyhazuje znaky "<a href". Dá se to (zatím) jednoduše obejít tím, že všude vložíte mezi <a a href třeba style="". Takže odkaz pak bude vypadat:

<a style="" href="http://www.geocaching.cz/">gc.cz</a>

Po této úpravě odkazy fungují (viz můj profil). Ale je otázka, jestli groundspeak někdy nezablokuje i toto. Každopádně teď to funguje.
PS: můžete tam napsat i něco jiného než dstyle="", tohle byl pokus o validitu kódu. Stačí i <a x href="…">.

Zajímavé, teď na svůj profil koukám a refresuji, jak pres IE, tak pres FF3 a vidim stale svuj profil v poradku :slight_smile:

oops, nikdy neříkej nikdy :smiley:
Už to vidím taky, jen ve FF.
A díky za rady jak to napravit

to me2d09, mion - refresh a ostatní ptákoviny samozřejmě provedeny, u toho IE jsem se přihlašoval na GC vůbec poprvé :-), ale vzhledem k tomu, že bylo lehce před půlnocí jsem to dál nijak neřešil :slight_smile:

a hopla, teď už je vše OK :stuck_out_tongue: (bez jakéhokoli zásahu do kódu)

o hopla po refresh zase nee, to je bomba, to jsem ještě neviděl, jdu upravit kódy :slight_smile:

Mno … budme radi ze nam to zatim mrvi jen profili…az se pustej i do keší to bude sranda!

Rekl bych, ze uz je to OK. Vcera jsem mel v profilu neco jako skladku pismen a znaku. Ted je vse tak jak ma byt. Prohlizec FF.:slight_smile:

Rano v devet jsem to mel rozhazene, ale ted uz je vse zase v oukeji (FF 3,0). Uf, jeste ze jsem se nepustil do upravy kodu :stuck_out_tongue:

V poslednich dvou mesicich jsem si toho taky vsiml, ale druhy den to bylo v poradku. Tak neni treba propadat panice. Myslim, ze se hosi snazi do kodu protlacit co nejvice reklamy a ladi to za pochodu.
Kdyz si vzpomenu, jak byl HTML kod pred tremi lety jednoduchy a dnes kdyz se na nej podivam, tak je tam 95% smeti a jen 5% te uzitecne zobrazovane informace. Nevim jestli to je jen kvuli reklame, ale kompatibilita je stale horsi a horsi. A tak nekdy blbne FF, nekdy Opera nekdy Explorer. Jeste, ze tech prohlizecu je vic, alespon jeden vzdy funguje.

…jo jo Miloši, je to pravda. Už je vše v pořádku a opravili to…

Tak ja nevim, už je to zas rozes… :@ Zajímavé ale je, že mi v profilu opět začal fungovat groundspeekem dříve bloknutý <iframe !?

Chtěl jsem se zeptat, zda Vám jde na GC.com vložit do listingů odkaz pomocí tagu a href
kdyz vložím

<p><a href=
"GC1CPPH Pomniky bitvy u Hradce Kralove c. 1 (Multi-cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by Petr1868;
Pomniky bitvy u Hradce Kralove c. 1</a></p>

tak se mi objeví po odeslání

<p>
"GC1CPPH Pomniky bitvy u Hradce Kralove c. 1 (Multi-cache) in Královéhradecký kraj, Czechia created by Petr1868;
Pomniky bitvy u Hradce Kralove c. 1</p>