Program na P1i - symbian

Zdravím. Mám nový telefon SE P1i. Tento telefon podporuje symbian UIQ3. chtěl bych se zeptat, jestli by jste neměl někdo radu na nějakej software, se kterým bych mohl lovit. Doposud jsem používal hendy geo… . myslel jsem jestli by nebylo třeba i s mapama jako jsou třeba na seznamu nebo tak. prostě něco na vyšší úrpvni.
Děkuji všem za případné odpovědi

Na platformě UIQ3 nenajdeš nic lepšího než SmartCom Navigator - sám jsem ho dlouho používal, odlovili jsme s ním více než 100 keší. Je placený, více na http://www.wild-mobile.com/eng/viewproject.php?mid=2bedd6d77b93ddee42efa29b24d11370. Jistá kompenzace je v tom, že ti výrobce bez problémů převede registraci na jiné zařízení a to zdarma jednou za 6 měsíců - já už jsem provedl takové převody dva - ze SE M600 na P1 a teď před týdnem na Nokii E71.
určitou alternativou by mohl být QuickGPS (David Macek Development), s tím ale nemám zkušenosti - recenze vyšla na Navigovat.cz

Určitě doporučuji Smartcom Navigator. S dobrými mapami je hodně hodně dobrej. Jde o obdobu Ozi Exploreru pro Windows Mobile. QuickGPS mi osobně nic neříká; nicméně nevypadá vůbec špatně a cena 6 EURO je hodně dobrá.