Podarilo sa mi ziskat suhlas Martina z bratislavskeho teamu Bubbles, tvorcu famozneho programu Skrysotlac, aby sme mohli tento program integrovat do stranok geocaching.cz. (casom bude prelozeny aj do cestiny). Kto nevie, o co ide - o programe Skrysotlac a ako ho pouzivat.
Samotny program sa zatial nachadza tu. (Potrebujete mat nainstalovanu Javu) Je to skvela vec, najma ak idete niekam na cesty. Poprosil som uz Honzu, aby sa na to pozrel a vlozil to do nasich stranok. Tymto Bubbles verejne dakujem :)))
Diky Slovenskym borcum! Skrysotlac pouzivam rad - hlavne nez nekam jedu (k tomu byl vytvoren). Rad si vytvorim seznam blizkych skrysi v Rakousku (Alpach) nebo Chorvatsku. Tesim se tam na kola :-), hory i hledani :-), jeste jednou DIKY!
P.S.: Se stabilitou jsem nikdy problemy nemel (a slovencina take nevadila ).
Cha - slovencina nevadila!! Možná je i žádoucí! Jsem zvědav na český překlad slova Skrýšotlač, to se nedá tak nádherně přeložit! To slovo i program už dlouho obdivuju…
Skrysotlac jsem vyzkousel a je zkratka PARADNI. Zda se, ze nema zadne omezeni poctu kesi jako u PQ, temer vsechny nalezitosti popisu cache jako u PRC, vytvoreni GPX souboru se zkratkami… To nema chybu. Se stabilitou jsem problemy nezazil. Jen u jednoho si nejsem jisty: Pri vytvareni HTML souboru bombarduje server GC.com mnozstvim dotazu v relativne kratkem case. Je to v souladu s licencnim ujednanim na GC.com?
Smekám před borcema ze Slovenska za jejich sdílení duševního vlastnictví a připojuju se k děkovačce - ten program je opravdu super a v mnohém dokonce předčí Premium Membership, doufám že překlad zachová původní dokonalý název :-))
hm, mne sa deje teraz stale tiez to iste, u Dorkiho, Milancera a spol. to fungovalo v pohode a na Slovensku sa to dost hodilo. Skusal som to aj pod Mozzilou aj IE a nic. Skusim zistit od autora.
Mam OPERU, ale nevim, jak prohlizec a jeho nastaveni mohou souviset. Mam zapnuty firewall, to snad taky nevadi, kdyz se muzu prihlasit a seznam kesi ziskat, nacist a oznacit. Jen ten vystup ani v HTML ani GPX se nekona.
odpoved od autora: Neviem… a teraz nie som doma, tak sa na to ani nemozem pozriet. Bolo to
pustene ako aplet alebo ako aplikacia (prip. aky os a verzia java)? Ak si
niekto vsimne, za akych okolnosti to robi, napiste mi to pls.
Mam stejny problem. Mapsource pouzivam standardne a je skoda, ze neni schopen gpx generovany Skrysotlacem importovat. Netusi nekdo v cem je problem? Jinak program je super, je videt, ze jej tvoril uzivatel, a navic setri nase lesy
Staci soubor GPX otevrit v EasyGPS a bez jakychkoliv zmen ho ulozit zase jako GPX a uz ho Mapsource nacte. Rozdil je v hlavicce souboru, resp. je jinak strukturovana.