Term1
říjen 28, 2009, 11:58am
1
Nazdar, v Geocachingu jsem nováček, a možná že už tu tohle téma bylo, jestli jo tak se omlouvám ..
Jaký prográmek zdarma na GeoCaching by jste mi doporučili? Mám Pocket PC (Fujitsu Siemens LOOX N500) verze WM je tuším 5.1.
Hlavně mi jde o to, aby to bylo offline, protože tam nemám žádný přístup k internetu…
Předem díky za rady
Term napsal/a:
Nazdar, v Geocachingu jsem nováček, a možná že už tu tohle téma bylo, jestli jo tak se omlouvám ..
Jaký prográmek zdarma na GeoCaching by jste mi doporučili? Mám Pocket PC (Fujitsu Siemens LOOX N500) verze WM je tuším 5.1.
Hlavně mi jde o to, aby to bylo offline, protože tam nemám žádný přístup k internetu…
Předem díky za rady
Na N560 používám OziExplorer.
Term1
říjen 28, 2009, 12:42odp.
3
He? Díky, na jejich stránkách jsou ale jen nějaké exáče a ty mi nejdou spustit, že prý to není platná aplikace pocket pc…
Exáče se spustí v kompu a po drátu nebo infráčem vlezou do PDA
honny
říjen 28, 2009, 2:10odp.
5
Ozi není úplně free, ne?
WMGeo, na 5.1 by to jet mělo.
http://wmgeo.gcm.cz/wiki/Screenshoty
Term1
říjen 28, 2009, 5:26odp.
6
Hmm, díky, ten WMGeo vypadá dobře a mělo by to zvládat všechno co potřebuju
Akorát se s tím musím nějak naučit mno …
Zobrazovat nejbližší kešky mi to bez internetu nebude, že?
Pardon, že se motám do tohoto vlákna… nebylo by i něco pro PalmOS ?
LudaL
říjen 28, 2009, 5:33odp.
8
Ještě můžeš zkusit Trekbuddy, ale nevím jak je na tom s WM, jede v Java.
Neco opravdu pouzitelneho pro PalmOS by zajimalo i me, idealni pro offline listingy…
honny
říjen 28, 2009, 5:51odp.
11
No, musíš v tom mít keše ve formátu klasické pocket query, v gpx. Pokud nejsi premium member, tak se to získává hůř.
WMGeo je čistě offline program. Je to jeho cíl
mike007
říjen 28, 2009, 5:58odp.
12
Vypadá dobře, ale není zdarma..
Osik
říjen 28, 2009, 6:19odp.
13
S nějakým omezením tuším zdarma je.
LudaL
říjen 28, 2009, 6:25odp.
14
No já na svém Treu650 právě používám Trekbuddy a až na omezení daná tím, že to je pod javou si nestěžuju - aplikace je zdarma, mapy si vytvořím zdarma a listingy exportované z geogetu jsou taky zdarma;).
Term1
říjen 28, 2009, 9:53odp.
15
honny napsal/a:
No, musíš v tom mít keše ve formátu klasické pocket query, v gpx. Pokud nejsi premium member, tak se to získává hůř.
WMGeo je čistě offline program. Je to jeho cíl
LOCky to nežere jo? … No tak mám ještě 30 dnů trial BeeLine, takže to dyžtak sypnu tam mno…
Jinak, nevím jak je to u tehle programku, ty přístroje reagují (zhruba) okamžitě jak se pohnu? Nebo jak velká je tam (zhruba) odezva?
Pokud si u Fujitsu Siemensu nevypneš statickou navigaci, tak musíš kolem keše běhat přes 2 km/hod. což je dost únavný a stejně najdeš jen náhodou.
K vypnutí stat.navigace doporučuju třeba program SirfTech. Neinstaluje se, jen si ho někam ulož na kartu. Někdy se totiž po restartu PDA znova zapne. Takže je dobrý se s programem naučit nazpaměť. Je to celkem jednoduchý. Postup najdeš třeba…TADY
Jinak na FS ho mám vyzkoušenej-funguje bezchybně.
Stránka s programem ke stažení
Bruca
říjen 29, 2009, 7:30am
17
já používám GCz - plná spokojenost
http://www.nicque.com/pqz
Term1
říjen 29, 2009, 8:49am
18
Děkuju moc všem za rady! Určitě vyzkouším, dneska zkusím projít pár keší tady v okolí uvidím jak se mi s tím povede sžít
Pouzivam na svem PDA GCzII a naprosta spokojenost
Term1
říjen 29, 2009, 11:35am
20
Hmm, tak PDAčko se mi nějak nechytá… BeeLine i WMGeo mi zobrazují polohu N 00°00.00’ E 00°00.00’ BeeLine mi satelit najde, WMGeo píše Aquiring satelites… 0/12
Nevíte co s tím?