Prohlidka Libereckeho podzemi

Chtel bych upozornit na zajimavou akci - prohlidku znameho libereckeho protiletadloveho krytu. Vice info na plakatku.

http://www.jcr.cz/dmnc/lbc/pozvanka_bunkr_resize.jpg

dobry tip, diky :wink:

Tak to se určitě přijdeme podívat, díky za tip!
Je k tomu někde ještě nejaké další info?

Zdravíme, díky za zajímavý nápad na výlet před Besídkou na Kolibě, která začíná v pět (když se v podzemí ztratíme bude v hospodě víc místa :slight_smile:

Vic zatim nevim, ale nekde mam film z onoho krytu. jen netusim kde :slight_smile: Ale kdo prijde tak to stejne uvidi. Me to zaujalo uz jen proto, ze jsme nedaleko bydlel a do baraku naproti jsem chodil studyrovat. A dnes bydlim zase jen kousek, jen z druhe strany kopce (mohli by me pustit z Rybarsky ulice at nemusim pres kopec :wink:

V kolik kdo pujde ? ze bysme udelali jednu grupu …

Hele to je dobrý, jen to mám z Pardubek docela z ruky, záleží i na tom, jak hodně se zrubu na pátečním eventu…ale pokud byste se dohodli na hromadné návštěvě někdy po obědě, tak bych to mohl stihnout a pak si i trochu zakešovat v Liberci :o)

Prohlídky budou probíhat od 10 do 16 hodin v přibližně půlhodinových intervalech. Začínat se bude pokaždé od vchodu z ulice Lucemburská (pod schody Mistrovského vrchu).

Nedoporucuji se domlouvat na jednom terminu, nevim jak velky bude zajem, ale mohlo by se stat, ze se nedostaneme vsichni najednou. … Pokud ovsem nekdo nezna nekoho, ktery by dokazal domluvit zvlastni cas, treba v 9:00 rano. Ale to uz je namet na event, … a to celkem pekny :wink:

To vypadá velice zajímavě a dokonce je to v sobotu kterou budu v Liberci.

To vypada zajimave, urcite dorazime:p

Kdyby to bylo pozdeji, tak bych to i stihl, mam cestu skoro tim smerem :slight_smile: Ten film/zaznam toho podzemi rad uvitam. Diky

Tak kolem druhé dorazíme i s kolegama z práce(jestli nebudou pracovat) :smiley:

No, já se tam bohužel nedostanu, i když jsem v blízkém okolí prožil spoustu let… no co se dá dělat. Ten film by nebyl někde k mání na stažení?

Nekde ano, ale kde ? Netusim kam jsem to po stehovani dal a ted fakt nemam cas a naladu to hledat. Ale po svatkach se po tom kouknu. Pokud na to narazim pri hledani neceho jineho, hned to nauploaduju …

Docela hezké bludiště to tam je :slight_smile:

Souhlasím, taky se mi to líbilo :slight_smile:

Pár fotek:
http://www.chaotics.eu/index.php/component/content/article/24-libereckepodzemi.html

Bohužel jsem info zachytil až dnes :frowning:

Tak prohlídka podzemí supr, jenom mě zarazilo že tam nejsou snad žádné místnosti, jenom samé chodby. Cestou jsem se tak zamotal že jsem nevěděl kde sem :slight_smile: A ten východ mě taky překvapil, nikdy jsem si tam toho nevšimnul.
Jinak při kuřácké pauze u kostela procházel kolem kolombo a asi nejspíš netušil kdo ho to vlastně zdraví :-D. Jsme kdyžtak ty cos nás potkal v Jeřmanicích u žel. zast. a vypadali jsme jak lemplové co se neumí ohnout pro keš :smiley:

No, pravda, moc jistý jsem si s identitou nebyl, ale odhadl jsem to správně.

Zdravím, toto není k podzemí, ale některé liberečáky by mohlo zajímat že v České besedě prodávají za 29,- Kč sadu dvou kulatých krabičekk na způsob look-look, je to made in China, ale vypadají funkčně.