Stačí zmáčkout CTRL a hejbnout kolečkem myši a máš to zoomnutý, ani nevíš jak:)
Tak sem si se zajmem prolitnul tohle vlakno a vypada to, ze to ma Bill nahnuty… ani jeden IE! ![]()
Vzdycky me to hodne pobavi, jak se vyhrne spousta sikulku, kteri demonstruji, jak vubec nepotrebuji Billovy produkty a maji jine a daleko lepsi. ![]()
Tak alespon ja se dodatecne priznam, ze nic jineho, nez standardni IE nepouzivam a naprosto mi vyhovuje. Nechci ztracet cas ozivovanim ani zkoumanim, jestli by mi nevyhovovalo i neco jineho, kdyz vsechno, co potrebuju, umi i to IEcko.
Nejradeji pouzivam Operu. Uz od verze 5. Ale protoze nezvlada nektere skripty, kombinuju ji s Firefoxem. Infernet Exprdel trpim jen protoze se neda smazat (v Linuxu mne ale netrapi) a Chrome povazuju za nejvetsi virus posledni doby takze nesmi do kompu ani mne ani do zadneho kompu o ktere pecuju..
IE 9 a Chrom
Já používám Chromium, tedy "odčervený" Chrome. Dřív jaký čas Operu, ale Ch. z mého hlediska šikovněji obnovuje stránky, které jsem měl otevřené při předchozím vypnutí počítače (tj. svede to i s polorozepsanými logy). Ale jako defaultní prohlížeč mám formálně nastavený IE, a to záměrně v "primitivní" verzi 6.0. Prakticky ho ovšem použiju jen občas, když mi přes něj něco háže nápovědy atp. či pokud z nějakého důvodu nechci zapnout celou mašinérii toho Ch., které jinak obstarává 99 % prohlížení. Ale na Opeře se mi líbilo propracované nastavovací menu prohlížeče, to má Ch. takové hodně jednoduché…