Před pár týdny jsme pro víkendovou procházku zvolili s conzulkou jednu blízkou přírodní multi. Vše šlo jak na drátkách, na druhé zastávce jsme odečetli dvě možné varianty a na konci bohužel DNF. Pár dnů nato jsem na podezřelý konec zašel a zkontroloval. Nic platné. Požádal jsem tedy ownera o pomoc a chyba se našla. S novým výpočtem pln optimismu podpořeného spoustou spokojených logů v listingu jsem se těšil na avizované překvapení. To přišlo za tmy hned po nálezu krabice. Za pomoci čelovky podpořené ještě baterkou pro přemíru světelných reflexů na krycí fólii jsem neidentifikoval zakreslenou lokalizaci dalšího bodu a s kletbou na rtech jsem se vzdálil. Chce to denní světlo! Takže hned druhý den znovu ke krabici a za světla bylo vše dokonáno. Bylo? Nebylo!!! Asi potřech hodinách, když jsem dokončil na druhém konci Prahy další multinu, jsem našel v kapse rozhodující součást onoho překvapení, která měla být vrácena zpět do finálovky. Po hodině jízdy MHD s oroseným čelem jsem vyzvedl bednu z úkrytu a všiml si, že je potřeba něco na ní upravit, aby vypadala jako před nálezem. To jsem tedy zvládl a s úlevou po zakrytí se vydal k tramvaji. A tak si dávám ruce do kapes a vytahuji onu část překvapení, kterou jsem vozil po celé Praze. Co dodat, znovu do bedny a pak konečně HOTOVO. Nezapomenu na tuto "lehkou ale pro mě prokletou" multinu.
Máte také takové “proklaté” keše ve sbírce?