Prokopské údolí

Planuju zde zajit na mensi vylet, jenze jsem tu nikdy nebyla, tak bych uvitala radu na to, jak naplanovat pohodovou trasu na max. 3 hodiny, zahrnout do toho cwg smenarnu. Zkratka, kde zacit a kde skoncit. Nevim, jestli je to opravdu jen udoli nebo se musi prekonavat i kopecky nahoru a dolu. Dekuji za rady.

V Prokopáku jsou keše jak podél údolní cesty, tak samozřejmě i ve svazích nebo na horních okrajích. Plánování je tady opravdu hodně důležité B)

Teď tam zrovna před chvílí vyšla nová multina [cache]GC1Y847[/cache].

Jak píšou Sobíkovi, plánování je potřeba. Pokud chceš tam lovit kešky, je nejlepší vzít to po svých. Je možné vzít to od Metra B (např. Hůrka) a skončit v Hlubočepích na stanici tramvaje. Procházka určitě stojí za to. Posbírat všechno na jeden zátah by sice asi šlo, ale počítej s tím, že to bude náročné. Já osobně mám posbíraných jenom pár kešek a časem bych se tam chtěl vypravit znova.

Pohodová procházka na tři hodiny = směnárna a okolí. Doporučoval bych vyšetřit si celý den a vzít to z Řeporyj od Železniční a podél trasy se najde dost keší k odskočení a to nejen tradiček. Sám jsem si takto odskakoval a vyšlo to na cca 8 hodin a to jsem to šel jen po viadukt co je u bývalého koupaliště.