propojení nicku mezi .cz a .com

Dobrý den, začal jsem hrát tuto skvělou hru asi před měsícem a moc mě to baví.

běžně používam na netu nick Raymond a tak jsem se tak registroval tady, ale na geocaching.com jsem zjistil že nick je už obsazený (překvapivě:@) a tak tam mám registraci Raymond_cz. Zajímalo by mě odkud se berou počty ulovených keší do statistiky a zda pokud loguji na .com a jestli nebude problém s těmi nicky.

Díky

Tento web je pouze fórum (snad se Pepa neurazí). Hra se hraje na geocaching.com. Přečti si dokumenty v hlavičce úvodní ztránky a bude Ti to jasnější. Nebo si skus zajít na pár keší nebo na pivo s některým zkušeným kačerem, který Ti určitě spoustu věcí vysvětlí.

Na první pohled to tak sice vypadá, ale je tu třeba také povedená mapa kde si může i BM nafiltrovat co se mu líbí, nechat si zobrazit mapku nálezů ve svém profilu na gc.com atd.
Propojení nicků není nutné, protože nelezené kešky do místní mapy stejně musíš zadat ručně. Případně můžeš použít připravené udělátko na hromadný, ale ručně spouštěný import. Někde tu je na to návod.

A samozrejme si muzes i tady zmenit nick na Raymond_cz. :slight_smile: Pripadne lze napsat GroundSpeakum a nechat si zmenit nick na gc.com - pokud bys nekdy v budoucnu pocitil tuto potrebu. :wink:

No, a každopádně propojení se děje skrz nastavení podpisů a odkazu na profil v gc.com. Mělo by to být popsáno někde v poradně. Všimni si, že Hplus tady je H+ v geocaching.com.