prosba: jaký program pro nováčka s gps MIO?

Dobrý den,
omlouvám se, že zakládám nové téma, které tu pravděpodobně už bylo diskutováno. Dvě hod už hledám a děti i manžel si už žádají mou pozornost…tak jsem se rozhodla pro rychlejší (snad) získání info.

Dostala jsem MIO P360 s programem Oziexplorer - je na mne opravdu dost složitý. Existuje něco snazšího, prosím? Nejsem obdařená technickými ani softwarovými schopnostmi:-(
Děkuji.
Jarkao - (nick name in geocaching.com: jo-family)

Omlouvám se, že jsem nepřiřadila příspěvek do správné sekce…

Pokud nevyžaduješ mapu a stačila by ti navigace za šipkou se zobrazením metru k cíli tak podle mě nej programek je Beeline

co se tyče mapoveho programu tak jedině Ozi

Zdravim,
od Vanoc mam Mio P560 a po nekolika pokusech s ruznymi programi mam ted vybornou zkusenost s Beeline jak pise Brunoos. Kesky do neho nasypu pres skrysotlac (cely listing + hint) a hura na lov. Je treba si s tim vyhrat.

A dve hodinky hledani jeste neni nic… :slight_smile:

Oběma Vám moc děkuji…

misas: jojo 2 hod nejsou nic, ale nechytla jsem se, díky Vám teď už vím, kde hledat. DIKY! DIKY!

Ahoj, já neporadím k mapám ale k jiné věci. Pokud je na Miu Ozi tak je nejspíše navigace už odblokovaná a vypnutá statická navigace. Pokud ne tak vypnutí statické navigace je pro geocaching docela klíčové.
Více info zde:
http://tomasii.cdc.cz/vypnuti_staticke_navigace.html

Rozhodně bych doporučil OziExplorer, snad nejlepší prográmek smapou který jsem měl možnost vyzkoušet.

A co se týče "šipky", tak například Vito navigator nebo BeeLine GPS

Co se týče prográmků s mapou tak doporučuju Geoscout, stačí stáhnout keše a je všechno po ruce - listing, logy, souřadky, mapa (lze i turistická ze seznamu…)

Beelinka to je klasika, taky jsem ji v začátcích s PPC používal a sem tam ještě používám a mohu vřele doporučit.

To: kaspaja - mám chuť tancovat a pít… já jí mám zaplou, a samo jsem to nevěděla, takže ten hlavní problém se zdá být vyřešen…

To: pekycz také díky, možná ten Ozi nebude tak hrozný, když vypnu tu statickou navigaci:-)

To Verenae: speciální díky - možnost stáhnutí map ze seznamu mne vyloženě nadchla, vyzkouším!

Všem ješě jednou moc moc díky. Netušila jsem, že pomoc bude tak rychlá - vaše odpovědi mi dodaly tolik chuti a síly, díky!

Ještě k te statické navigaci. Já ji vypinám podle tohoto návodu (s jinými návody jsem měl vždy potíže):

http://windows-phones.com/jak-na-vec/static-navigation/

Já jsem na Win Mobile používal GCzII, ten je podle mě jeden z nejlepších :wink:

A jinak pro mapu mi vyhovovaly Google Mapy.. :wink: