Ahoj, mohli byste Lilince a jejím kamarádkám vyplnit tenhle kraťoučký dotazník? Potřebovaly by to na školní projekt. Závisí na tom zápočet pěti hezkých děvčat ![]()
Je určen kešerům ve věku 15 - 26 let.
Slečny předem moc děkují.
Ahoj, mohli byste Lilince a jejím kamarádkám vyplnit tenhle kraťoučký dotazník? Potřebovaly by to na školní projekt. Závisí na tom zápočet pěti hezkých děvčat ![]()
Je určen kešerům ve věku 15 - 26 let.
Slečny předem moc děkují.
A co dodat fotografii? ![]()
Nyní vážně - po zkopírování linku se objeví chybová hláška…
Edit:
Vyřešeno…
Možná by bylo dobrý napsat, že dotazník není pro "starší" kačery ![]()
Což takhle nějaké foto? Jinak se budeme o krásných s(v)lečnách jen dohadovat :o)
Kačeři předem moc děkují.
nejenom že mám dneska depresi z práce, ale teď jí mám i z toho že jsem stará a nezapadnu do tabulky ![]()
tak sem vám tam něco poslal, ještě že sem nemusel lhát o věku, ale bylo to jentaktak ![]()
Bez fotky těch pěti svlečen nic nevyplnuji ![]()
Vyplňovat nebudu, už jsem přestárlej kačer, ale náš mladej by mohl.
No ale protože tam evidentně nepočítáte s tím, že někdo ještě v 15 chodí na ZŠ (případně je dost jiných co později místo střední školy budou v učení) tak tomu asi tihle zájemci o vyplnění musí vzít na vědomí, že pro ně není dotazník určený ?
Jo a ta otázka ohledně zájmu o nákup sady s lékárničkou, to je myšleno jako vtípek - Že ano ![]()
Já bych to mohla dát vyplnit leda tak dceři (kluci nelověj), ale ta je zas moc mladá ![]()
koukám, že dotazníku odpovídá celkem malé zastoupení kačerů:D:D:D:D
buuujá jsu starý
Máte pravdu, je to naše chyba, že jsme tuto odpověď zapomněli zařadit:(. Ačkoli dotazník prošel několika kontrolami.
V případě, že chodí na ZŠ, tak ať zaškrtne SŠ. Případně u otázky č.14 je poznámka a do té může uvést, že chodí na ZŠ (nebo jinou školu).
Taky už jsem přetáhnul ![]()
Smrk: koho? ![]()
:D:D:D:D Tak teď jsem se vážně pobavila:D:D:D
To je diskriminace ! Dotazník jen pro tak nízkou věkovou kategorii !
A třeba ty s(v)lečny nejsou ani tak moc pěkné aby stály za námahu s vyplňováním
Vyplněno a teď tu fotku :D:D
Taky bych to tak viděl;)
Hotovo:-) Pánové klid, nebo vám vyschne mícha:-)) To říkávala už moje prababička:D
Vyplneno a odeslano:)