Naše nakladatelství připravuje vydání příručky geocachingu pro začátečníky Čachrování pro začátečníky. Ráda bych pro tuto publikaci získala kvalitní tematické fotografie, samozřejmě za autorský honorář. Kontaktujte mě prosím na adresu v mém profilu nebo v tomto vlákně. Děkuji
Zde sice hledate kvalitni fotografie, ale myslim si, ze by bylo rozumnejsi napred najit kvalitniho autora, ktery o geocachingu neco vi. Nebo me behem 1,5 roku KEŠOVÁNÍ uniklo co je to ČACHROVÁNÍ? :(:(
2005 Janoskova: Fitball pro ženy i muže, popisy jednotlivých cviků, které mohou názorně shlédnout na přiloženém DVD
2008 Janoskova: Cvičíme na velkém míči, pro pevné bříško, stehna i zadeček
2009 Janoskova: NOVINKA!! Cachrovani pro zacatecniky, odbornik na cachry predstavuje uchylou zabavu stoupencu Bedy Travnicka, nevsedni prakticke ukazky honu na cachry muzete shlednout na prilozenem DVD
o:o uz se nemuzu dockat, doufam ze bude autogramiada :D:D:D
Kde je Goudy, aby te pani vysvetlil, ze se dopousti nezodpovedneho jednani, propagovat takovou nebezpecnou zabavu, pri ktere uz zemrelo tolik lidi?
Asi to ma na svedomi automaticky korektor pravopisu, ale je jista nadeje, ze budou chtit usetrit na korekturach, stejna automaticka korektura proleze do tisku, nakladatelstvi si zaregistruje domeny geocachring.com a geocachring.cz (obe jsou volne!), vsichni zacatecnici se tam presunou a bude zase dobre.
EDIT: preklep v nicku (myslel jsem Goudyho citovaneho zde).
tak jsem se právě přeptal osoby, od které jsem to slyšel - prý se v geocachingu "čachruje" s předměty v krabicích, proto "čachrování" (dotyčný je mudla, který ví, co je geocaching) @