Ahoj,
mam velikou prosbu. Nejsem zacinajici kacer a chtel jsem si nedavno udelat statistiky svych nalezu. Vse probihalo celkem hladce, cacheprinter a gsbuilder funguji perfektne, akorat nez jsem se k tomuto dostal, 4 ,z mnou nalezenych, kesi se zmenilo na premium member only. Nejsem tim padem schopny cacheprinterem doplnit gpx soubor protoze uz me to k temto kesim pod svym loginem nepusti i kdyz u nich mam found log. Mohl by mi nekdo ve skrysotlaci stahnout gpx s temito kesemi ? premium ucet kvuli tomuto zakladat nebudu, pokud by se nekdo takovy nenasel, vydrzim to i bez toho. Kdybych se k tomuto dostal drive,tak problem neni protoze v dobe loveni byly otevrene normalne pro vsechny
Diky Wegrovi a sobikovi za ochotnou pomoc. Pridam si je do statistik a budu je mit kompletni bezva..
sobikovi: v gpx mas veskere info o kesce, ne jen souradnice a nazev jako v loc souboru, ale i logy, cely popis, autora, teren apod.. muzes mit gpx soubor o vice kesich nebo s informacemi jen o jedne. Zacina se to dost rozmahat a plno programu gpx podporuje. GSbuilder z nich treba umi udelat staristiky,takze ja jsem si jen skrysotlacem vypsal svoje nalezene kese a gpx z nich udelany jsem predhodil GSbuilderu. Jinak mam placeny geocache navigator pro symbianove nokie a jsem s nim moc spokojen offline stahovani kesi nepotrebuji,akorat pro tohle ..
Sobíkovi nemusíš říkat co GPX obsahuje, on to ví. Jde o způsob získání GPX. PM si ho vygenerují jak PQ, stejně tak GPX My Finds. Ostatní "spolupracující" programy spolupracují na základě tunelování dat ze systemu. Toť vše. Souhlasím se Sobíkem.
To chápu, ale pro statistiku by měl stačit kod nalezené keše (napsat do txt souboru) nebo jen loc soubor, kde je kod, název, souřadnice, typ… listing asi je zbytečný, stejně tak atributy atd. atd.
sobikovi: Skrysotlac je vykradac? A Geojarry, ktereho dle prispevku zde tak casto pouzivas, uz vykradac neni? Zajimavy pristup. Kde je teda ta hranice?
Tak se mi tu vyskytl dalsi problem steneho razu, mohl by mi nekdo z premiovych uzivatelu poslat gps kese Geocaching > Hide and Seek a Geocache > Premium Member Only Cache - kes uprostred ulice, mam ji samozrejme odlovenou a zalogovanou jako found z dob kdy byla jeste otevrena vsem. Gpx je jen pro osobni ucely statistik.. predem diky