PROSBA O POMOC

Tak jsem si pořídil new Legenda, ale ňák nejsem schopnej rozchodil komunikaci s PC (win XP), winy nenajdou žádnej novej hardware, g7towin píše “In AsyncInit 1:0”, sendmap píše “No GPS unit found” a EasyGPS projistotu nepíše nic. Když my poradíte kde dělám chybu budu rád.

Předem dík za rady. Brabenecz

od windowsov sa neocakava, ze najdu novy HW. je to len zariadenie seriovo pripojene na COM porte. skontroluj, ci si spravne zadal COM port a rychlost - myslim, ze to ma chodit na 9600, neviem ci aj viac.
ak Ti to stale nepojde, mas asi chybny kabel. ak si v Prahe, tak sa pripadne niekedy zastav a skontrolujem Ti to.

Jeste bych se mrkul v GPSce menu Nastaveni / Propojeni / IO Format aby tam byl nastaveny format nejspis Garmin :slight_smile:

Tak už jsem rozchodil g7towin a EasyGPS:-) ale pořád ne a ne odeslat mapy přes sendmap:-( asi mam nakou špatnou verzi:-(

V patek vecer jsem konecne rozchodil sendmap, VSEM DEKUJI ZA RADY!!!
Pro ty co by meli stejne problemy jako ja, musite si stahnout sendmap (cca 1,6MB) vytvorite adresar C:\sendmap do tohoto adresare vyextrahujete (ze zipu) ten 1,6MB sendmap poté musite jeste nekde stahnout sendmap.exe (71KB) kterej pote nakopirujete do C:\sendmap pak by melo po spravnem nastaveni COM a prenosove rychlosti 57600 vse fungovat.
Ja mel problem prave stim sendmap.exe (nemel jsem ho nakopirovanej v C:\sendmap tudis mi to psalo “No GPS unit file”).