Prosba o radu na lov

Ahoj..nevíte prosím někdo o nějaké opravdu pěkně vymyšlené kešuli..nebo o kešuli na nějakém super místě..jed mi jedno jaký typ.a kde to bude…Moc díky Pekařka:)

Tak zkus mojí[cache]GC1X7VK[/cache], ostatním se docela dost líbí ;).

Napriklad:
[cache]GC1BKAG[/cache]
[cache]GC1CEG4[/cache]

Děkuji všem za radu…určitě navštívíme..

jedine tuhle : [cache]GC20HFV[/cache] :wink:

Pokud to může být opravdu kdekoli, pak mohu s klidným srdcem doporučit cokoli v údolí slovinské řeky Soči od jejího pramene zhruba po Kobarid. Ale to raději až v létě. :wink:
A pak trochu neskromně taky cokoli v údolí Rakovnického potoka zhruba tak nějak od Lašovic po Městečko u Křivoklátu. :smiley:

Pokud sháníš něco opravdu promakaného tak zkus toto [cache]GC20F49[/cache] nebo něco z dílny TPK [cache]GC1G4VK[/cache], [cache]GC1GY6W[/cache],[cache]GC1JXV5[/cache] a [cache]GC1JXVK[/cache]

Doboručuji Malcorovu zbírku best of Bookmarků - Legendy, v jeho profilu na geocaching.com http://www.geocaching.com/profile/default.aspx?guid=6f0d4dad-012e-40e9-882d-40f44979d543

Je to možná už dost profláknuté, ale pořád se líbí [cache]GC1CPG[/cache]. A když už tam budeš, tak možná i [cache]GC1XF0C[/cache].

Me se jako posledni v rade dost libila [cache]GC1THE5[/cache]. Provedeni uloziste mi prislo vtipne a vubec to byla jedna adrenalinovka…:slight_smile:

P.S. je to sice klasicka tradicka, ale kdo si ji projde a zaloguje se-pochopi:-)

Já můžu za sebe doporučit tuhle tradičku: GC1HFH6