Prosba o radu

Ahoj!

Kamarád mi dal tip na tuto, dle mého názoru skvělou, zábavu.

Mám malý dotaz - jak se mám zaregistrovat, respektive co mám vyplnit do těch tří okének.

Registrace na geocaching.com se mi i přes prakticky nulovou znalost angličtiny povedla.

Dík.

Mas-li na mysli ta tri okenka, ktera jsou u registrace pro TYTO stranky, je to proste - Geocaching Nickname - nick, jmeno nebo jak tomu rikas, ktere pouzivas na geocaching.com. Email je asi jasny, ne :]. Login - jmeno, kterym se chces prihlasovat na techto strankach. Zdravy rozum radi pouzit stejne, jako je tvuj Geocaching Nick …

To jsem udělal, včetně zaškrtnutí že souhlasím ale nic se nedělo. Čekal jsem alespoň nějakou info, že vše je OK.

Taky sem cekal a nic se nedelo. Trosku nestandartni chovani.
Ale VYDRZ. Za nejakou dobu ti dojde na vyplneny e-mail login a heslo pod kterym se pak prihlasis

Počkám a uvidím. Díky všem za rady.

Proste to jen neposle potvrzeni o tom, ze “registraci zaregistrovali”. Ale nervozni byt nemusis, protoze i bez te registrace tady muzes zit uplne vesele, nic vazneho ti jako nezalogovanemu neuchazi.

To věřím, už tu šmejdím dva dny. Včera jsem šel spát dneska ve 2 hodiny :-)) Ale když prostě něco nevím, tak se raději zeptám, než abych prováděl nějaké hlouposti, byť nevědomky.

V pravidlech pro prihlasovani je napsano toto:
Pro vylistování nicku v seznamu je zapotřebí alespoň jeden váš log v Čechách starší než jeden den. Pokud svůj nick přesto nemůžete najít, ozvěte se na [email protected].

Mas zalogovany alespon jeden nalez? Jinak si nedovedu predstavit, proc ti registrace neprobehla.

A vobec, vypnut monitor a sup na cache!