nedavno jsem byl hledat otaznickovou kes s tim ze to bude brnkacka na pocatecnich souradnicich jsem nasel jen drivko na kterem jsou zaveseny provazky je jich tam 14 a na kazdem provazku je 5 uzlu co to je? kde mam hledat nejakou napovedu abych vylustil finalni souradnice?dekuji
Aaaaa koukám, že je to moje keška . 14 provázků, na každém 5 uzlů a jsou větší a menší. Copak to může být? Vždyť je to tak jednoduché - to je prazáklad šifer.
Tady je přesně to místo, kde ti někdo bude radit s mysterkou. Stejně jako u filmu, na který koukáš, nechceš vědět předem konec, nebo snad jo? Každá mysterka jde vyluštit bez pomoci, jen některé je potřeba nechat dost uležet a semtam na ni kouknout, jestli náhodou nejde kolem nějaká dobrá myšlenka. A návody k mysterkám většinou obsahují jen to nejnutnější a všechno co potřebuješ k luštění je většinou zřejmé hned. Spíš se zaměř na to co máš a nehledej nic navíc. Se sčítáním a odčítáním si asi taky moc nevystačíš.
Tak vidím, že ses rady dočkal, je mi jasné o co jde, takže už je vlastně hotovo.
Jinak: kdyz nevis co s tim, tak se obrat na ownera, vetsinou poradi rovnou…
a kdyz ani to nepomuze, tak ji proste dej k ledu, a zkus lousknout jinou. Kesi je jak s***k ..
Taky to mám z ruky, ale ona se někdy cesta kolem určitě najde:D:D:D
Mám vyluštěné mystery všude možně po republice, třeba se k nim někdy v budoucnu přiblížím:D:D:D