Prosba o rozhovor

Přišlo na "info", pokud máte někdo zájem, napište mi… Choze

Dobry den,
jsem novinar z ceske rekakce radia SBS (Sydney, Australi) a a chtel bych pozadat o rozhovor do radia na tema geocaching v CR.

Australske radio SBS je multinarodni medium vysilane pro imigranty v 68 jazykovych mutacich, ceska redakce tvori jednu z nich a v pravidelnem vysilani informujeme posluchace o zpravach, aktualitach a zajimavostech z Cech a ze sveta.

Protoze je geocaching stale na vzestupu a prave v CR si v posledni dobe nasel plno fanousku, pripravuji prispevek o teto hre. Rad bych proto udelal rozhovor s nekym z vasich stranek, kdo by mohl zodpovedet nekolik otazek o geocachingu (popripadne i kontakt na nekoho povolaneho). Protoze nas deli znacny casovy posun, mel by to byt telefonat v dopolednich hodinach a kvuli kvalite rozhovoru preferuji cislo na pevnou linku. Celkove by se jednalo o cirka 10 minut.

Predem dekuji za brzkou odpoved.

pošli to sem

Rád odpovím na otázky redaktora, ale nemám pevnou linku. Jestli mu stačí mobil, kontaktuj mne přes profil.

Aha, tak zájemců je víc. Kdo to vezme?

…já radši ne,stydím se a jsem plachý…:Djá jen,aby na mě redaktor nečekal…B)

OK tak když se tedy tady Galdra nabízí, jsem schopen pro něj zařídit tu pevnou lajnu (dyk to ke mě má 20m :slight_smile: a sledovat ho jak se potí pod palbou reportérových otázek, případně taky přidat nějakou tu vodu na mlejn :-). Tak pokud je zájem ozvěte se oba, Choze přes profile, no a Galdra mi může zavolat..

Kontakt už má Sylvie, takže se dohodněte mezi sebou.

Aha. Pevná linka - jenže ta naše je přes internet - to asi nebude to pravé ořechové. Sice jsem číslo poslala na e adresu, ale pro jistotu kontakt přeposlán via bisaci a galdra.

Poslal jsem mu také svoje číslo, může si vybrat.

OK Choze to bude na tobě koho si vybereš. Ty seš tady novinář, ne my :-). Já neznám Sylvii. Galdru znám, je to známej místní geopošuk :slight_smile: sry Galdro. Jde o to že pokud se rozhodneš dělat rozhovor s ním a potřebuješ pevnou linku, tak může dorazit ke mě na regulérní pevnej drát (číslo pošlu via profile) to není problém..
Takže je to na tobě jak ti co vyhovuje. Posílám číslo

No, nejsem ani tak novinář jako administrátor. Dal jsem Silvii (jakožto první přihlášené) kontakt na toho protinožce a to, že se potom přihlásili další je už jenom věc mezi vámi. Dohodněte se sami, nemám právo kohokoli upřednostnit a osobně neznám nikoho z vás.

Tak kdyby došlo na Galdru, tak dej Bišáku vědět :-D. Určitě se pár lidí z okolí rádo přijde podívat na "potícího se" Galdru :slight_smile:

Pokud vím, tak s tím protinožcem už hovořil Galdra