Prosba o vyplnění dotazníku k diplomové práci

Dobrý den,

chtěla bych Vás požádat o vyplnění dotazníku pro moji diplomovou práci, která se bude zabývat geocachingem.

Moc Vám děkuji za čas, který mi vyplněním věnujete.
Přeji Vám mnoho zajímavých zážitků s geocachingem.

Helena z Casanova_CR týmu

Dotazník naleznete na:
http://geocaching-aktivni-traveni-v.vyplnto.cz/

Tenhle dotazník se mi svým provedením líbil, je vidět že na jeho přípravě kačeři spoupracovali.

Tak také vyplněno.

odklikáno

Tak je to vyplněný. Ale už bych se opakoval o diplomkách a geocachingu, tak raději mlčím:D:D…

Tak hotovo

Vyplněno a odesláno.

Vyplněno za mě i za dceru.

hotovo

No, to si piš, že spolupracovali! :slight_smile:

Myslím, že dotazník je dobře udělán.
Osobně bych uvítal zvřejnění alespoň názvu DP.

Vyplněno :slight_smile:

Myslím, že by bylo zajímavé, kdyby sem žádající o vyplnění dotazníků uváděli i univerzitu a obor, který studují - zajímalo by mě, kde všude lze geocaching napasovat do témat závěrečných prací. Díky :wink:

Mas to tam… Dobre pripraveny dotaznik…

Ahoj,

výsledky využiji v diplomové práci, jejíž téma je: Mezinárodní hra Geocaching jako nový způsob aktivního trávení volného času. Omlouvám se, že jsem její název neuvedla zde, je uveden v úvodním textu na www.vyplnto.cz.

Budu se věnovat vlivu geocachingu mimo jiné v oblastech společné trávení času v rodinách, informálního vzdělávání, pohybové aktivity, seberealizace a relaxace.

Univerzita J. A. Komenského, obor Andragogika

PS: reakce na článek v MF Dnes - rozhodně to není rychloškola a na zkoušky se fakt člověk musí učit a učit a učit. :slight_smile:

Helena

Tak jsem ti jeden dotaznicek taky vyplnil ;o)

Vyplněno, odesláno , přeju hodně zdaru ve škole

Vyplněno, hezky zpracovaný dotazník.

vyplneno…

mas to tam, hodne stesti s diplomkou

Je to tam, ale některé otevřené otázky mi daly zabrat :smiley: