mi hezkou multi (nebo 2) nebo 2-4 unknown mystery, které bych mohl ukázat v Praze kamarádovi, kterého lámu pro zakoupení GPS. Lov spojíme s fotovycházkou, nebude hlavní náplní. Chtěl bych mu “jakoby jen tak za pochodu” ukázat kouzlo ulovené keše. Pokud u ní bude co fotit tím lépe. Díky za náměty.
P.S. jdeme v pátek a obávám se že rady hledej šmudlo na gc.com nestihnu realizovat :-\ pokud bych měl vícero času, tak to jistě udělám, teď je dobrá rada k nezaplacení
Mne pripadaji vhodne treba tyhle prochazkove multicache: Peacock hill (GCJDNN) na Smichove , Piskovce (GCH6ZA) v Motole na Cibulce nebo Kralovska obora - Stromovka (GCRK5B). A pak je nadherna milancerova Fitness cache, ale ta je trochu z ruky, az v Chuchli…
Díky za tipy, ještě asi tak hodinku budu hledat i sám, pak jsem odkázán na Vaše rady. Lákají mě Pískovce, jsem zvědav na TS, Peacock hill jsem ulovil, ten si schovám, kdybych na první kešce vyhořel, na Fitness cache mám políčeno už měsíc, ale zatím jsem nenašel dost času a na Olšany je asi nedostanu.
Každopádně se ozvu co jsem zavolil a jak jsme dopadli. A jestli bude další kačer.