Na novém fóru se mi příliš často daří přehlížet lidi, jejichž příspěvek jsem dřív automaticky zařadil už podle ikonky. Prosím, nastavte si i sem své obrázky.
Postup:
klepněte vpravo nahoře na svoji přezdívku
přejděte na záložku Avatar
pomocí tlačítka Procházet vyberte ikonku (měla by myslím mít rozměry 79 × 79 px)
klepněte na Upravit (trochu hloupý překlad, ale Uložit změny bohužel nestačí)
Nastaveno. Trochu mě ta žádost překvapila (ale stejně bych to udělal), protože jsem to nepovažoval za důležité. Já čtu příspěvky podle toho, k jakému jsou tématu a ne podle toho kdo je napsal [8-|]
[quote]
abakus: Nastaveno. Trochu mě ta žádost překvapila (ale stejně bych to udělal), protože jsem to nepovažoval za důležité. Já čtu příspěvky podle toho, k jakému jsou tématu a ne podle toho kdo je napsal [8-|]
[/quote]
Já čtu taky příspěvky k tématu, ale bez ikonek jsem nějak nevnímal, kdo je autor. Tím trochu ztrácím orientaci, diskuzi potom vnímám jako plochý sloupec reakcí. Naopak když vím, kdo píše, tak se mi to nějak v hlavě lépe rozvrství, i v lineární diskuzi dokážu sledovat thready.
Nemusí, ale je lepší ho předem zmenšit. Nejdříve jsem tam avatar vložil v původní velikosti a to, co se pak zobrazilo byla dost drsně rozmazaná parodie původního obrázku [:O]. Po zmenšení a novém vložení už je vše OK [:)].
[quote]
mitak: Avatar nemusí mít 79x79 px - můj avatar toho budiž příkladem. Systém si obrázek pravděpodobně sám upraví a zachová poměr stran.
[/quote]
Nemusí, ale je lepší ho předem zmenšit. Nejdříve jsem tam avatar vložil v původní velikosti a to, co se pak zobrazilo byla dost drsně rozmazaná parodie původního obrázku . Po zmenšení a novém vložení už je vše OK .