Prosím, nastavte si ikonky

Na novém fóru se mi příliš často daří přehlížet lidi, jejichž příspěvek jsem dřív automaticky zařadil už podle ikonky. Prosím, nastavte si i sem své obrázky.

Postup: 

• klepněte vpravo nahoře na svoji přezdívku
  • přejděte na záložku Avatar
  • pomocí tlačítka Procházet vyberte ikonku (měla by myslím mít rozměry 79 × 79 px)
  • klepněte na Upravit (trochu hloupý překlad, ale Uložit změny bohužel nestačí)
  • a teď Uložit změny.
Díky

Diky Marku, snazil jsem o to uz 3x, ale na tlacitko “Upravit” jsem opravdu ani nepomyslel :slight_smile:

Avatar nemusí mít 79x79 px - můj avatar toho budiž příkladem. Systém si obrázek pravděpodobně sám upraví a zachová poměr stran.

Nastaveno. Trochu mě ta žádost překvapila (ale stejně bych to udělal), protože jsem to nepovažoval za důležité. Já čtu příspěvky podle toho, k jakému jsou tématu a ne podle toho kdo je napsal [8-|]

Zrovna jsem to zkusil nastavit, takže jsem zvědav

Taky jsem na to nepřišel, až dneska náhodou jsem dal upravit a povedlo se :slight_smile:

První pokus.

Tak Schválně, jestli se mi to taky povedlo.[8-|]

Ikonka je prece zklad…

Funguje to [:P]

[quote] abakus: Nastaveno. Trochu mě ta žádost překvapila (ale stejně bych to udělal), protože jsem to nepovažoval za důležité. Já čtu příspěvky podle toho, k jakému jsou tématu a ne podle toho kdo je napsal [8-|] [/quote]

Já čtu taky příspěvky k tématu, ale bez ikonek jsem nějak nevnímal, kdo je autor. Tím trochu ztrácím orientaci, diskuzi potom vnímám jako plochý sloupec reakcí. Naopak když vím, kdo píše, tak se mi to nějak v hlavě lépe rozvrství, i v lineární diskuzi dokážu sledovat thready.

Tak tohle je naše
DIrKa team [H]

Pokusík

taky jen pokus

Králík testuje

Testů není nikdy dost…

Nemusí, ale je lepší ho předem zmenšit. Nejdříve jsem tam avatar vložil v původní velikosti a to, co se pak zobrazilo byla dost drsně rozmazaná parodie původního obrázku [:O]. Po zmenšení a novém vložení už je vše OK [:)].

[quote] mitak: Avatar nemusí mít 79x79 px - můj avatar toho budiž příkladem. Systém si obrázek pravděpodobně sám upraví a zachová poměr stran. [/quote]

Nemusí, ale je lepší ho předem zmenšit. Nejdříve jsem tam avatar vložil v původní velikosti a to, co se pak zobrazilo byla dost drsně rozmazaná parodie původního obrázku Surprise. Po zmenšení a novém vložení už je vše OK Smile.

Zkouška…

Test