Zdravím,
prosím potřeboval bych poradit ohledně předmětu GC. Našel jsem ho v jedné kešce, zaregistroval jsem ho, ale podle návodu jsem ho měl vidět v inventáři…ale tam ho nevidím (a když se podívám do kešky, tak je vedený, že je uvnitř).
Prosím Vás o radu…
GC jsem chtěl zaregistrovat, že jsem ho vzal tímto způsobem.
V kešce jsem klikl na předmět v inventáři
Dostal jsem se na stránku Trackovatelných předmětů
Klikl jsem na Našel jsi Zaloguj ho
Zvolil jsem Retrieve from a odeslat
Jestli zustal vedeny uvnitr kese, tak se to nejak nepovedlo. Mozna by veci pomohlo kdyz bys mel prolinkovanej svuj profil zde na profil na geocaching.com, pak by kazdej hned videl o co jde. Mas asi jinej nick na GC nez tady. Muzes sem dat treba kod kese o kterou jde a kod GC o ktery jde. Ale ne ten kod co je na GC vyrazeny, ten se nezverejnuje. Dej sem ten co je na listingu toho GC v kolonce Use … to reference this item. Ten je urceny k verejnemu pouziti (neda se to na nej zalogovat).
No a proc to zfailovalo muze mit nekolk duvodu. Bud jsi blbe nastavil operaci, musis dat Retrieve from. Nebo jsi tomu podruhe nezadal kod z coinu. Ten musis dat 2x, poprve aby ses dostal na listing a podruhe kdyz to logujes.
No a proc to zfailovalo muze mit nekolk duvodu. Bud jsi blbe nastavil operaci, musis dat Retrieve from. Nebo jsi tomu podruhe nezadal kod z coinu. Ten musis dat 2x, poprve aby ses dostal na listing a podruhe kdyz to logujes.
Jasne, nic tam neprobehlo. Ja myslel jsetlis treba nedal omylem jen Write Note, pak by se z kese nevyndal. Ale vypada to ze se nestalo vunec nic. Takze to zkus znovu.
Vlez na listing toho coinu. Nastav Retrieve from Gymnazium… Napis nejakej aspon kratouckej komentar, bez nej to taky nejde. Datum nastav na 25.5. kdy jsi byl v kesi, at to spolu sedi. Do kolonky Tracking Code dej jeste jednou kod z coinu. Pak uz jen tlacitko Submit a musi to zafungovat.