Na Eventu v pozdejších hodinách, cca kolem deváté nekdo, predpokládám omylem, sbalil tištený abecední seznam CWG mini písmem, na nekolika listech formátu A6. Spolu s ním list A4 s cody discovered z Eventu a propisku do zelena. Pokud ho u sebe máte, prosím o vrácení.Díky.
Ještě to posunu nahoru ![]()
Koukám, že slušnosti je málo…
Musíš počkat, až to všechno discoveruje
Ale taky je možné, že to tady nečte.
Nebo napsat vsem, co byli na eventu
Mrknul jsem do svých krámů a nic… takže to musel sebrat někdo jiný, já to nebyl (co bych dělal s tolika GC kody, tolik času zase nemám, abych to logoval:D )
PS: snad je to dostanečně posunuto nahoru ![]()
Ono se to ztratilo ve chvíli kdy v hospodě už bylo jen asi 30 kačerů, u stolu jsme byli 3-5. Na chvilku jsme se přesunuli k vedlejšímu stolu. Nechala jsem tam na židli mikinu, na okně kabelku a na stole kufřík s CWG a coiny. A ten seznam. Po chvilce jsem pro to šla a seznam nikde nebyl. Obsluhy jsem se ptala zda někdo neuklízel stůl, pán byl celkem neochotný a arogantní. Nikdo z nás to nemá, spíš to vypadá že to prostě sebrala ze stolu obsluha a vyhodila. Nebyl to jen list papíru, ale spíš to dohromady vypadalo jako bloček. Vlastně o nic extra nejde, jen o pár ikonek. Spíš to trochu mrzí. ![]()
no hlavne, ze nikdo neodnesl ten kufrik. to by bylo horsi. Papir s kody ziskas pri dalsim eventu. ![]()