Prosím o zkušenosti - Řím, Itálie

Ahoj, má někdo z vás "odlovený" Řím a Vatikán? Uvítám jakékoliv tipy, jedu za měsíc na dva dny jak kešovat, tak prohlédnout město. Nikdy jsem tam nebyl tak by mi nějaké tipy co stojí hledat pomohly.

Díky,
Jirka

ahoj částečně "odlovený" Řím a Vatikán mám, ale od té doby tam hodně keší přibylo, nicméně nám se líbily hlavně [cache]GC11BJN[/cache], [cache]gcjzxx[/cache] a [cache]GC13M3z[/cache] které určitě doporučuji.

Zkus veleslusne kontaktovat osubku s nickem lefty_cz (nejlip asi pres profil na GC.com). Vim ze v Rime byl a lovil, treba poradi.

Jinak obecne je Italie na kesky mnohem chudsi nez CR, je videt kde to frci. Ja se dnes vratil z lyzi, a v oblasti kde jsem byl nebyla v okruhu 50km jedina keska… to by v CR neslo :slight_smile:

Otazka je, co je lepsi :slight_smile:

Ja jsem za dva dny stacil udelat tyto:
5/10/2008 That dont belong here
5/10/2008 A Fistful of Steps
5/10/2008 Le Giostre di Gastone
5/10/2008 Noon Boom
5/10/2008 Jenny Coolo (Roma) Italy
5/10/2008 San Pietro Station Tree
5/10/2008 Viale Vaticano
5/10/2008 LA GEO-FRANCIGENA # 0 # - CAPUT MUNDI Vatican City State
5/9/2008 Villa D’ Este Italy
5/9/2008 COLOSSEUM Lazio
5/9/2008 CIRCUS MAXIMUS Lazio
5/9/2008 The Mouth of Truth (La Bocca della Verita) 5/9/2008 pantheon di roma Lazio
5/9/2008 Gilligan au Roma Italy

Obecne lze rici, ze jsou v mnohem horsim stavu nez u nas, vetsinou micro. Protoze jen maloktera je vhodna k vkladani GC a TB, jsou ty, ve kterych to jde, preplneny od turistu-kaceru, kteri chteji v Rime zanechat GC nebo TB. I muj GC zacal v Rime svoji pout domu.

Mě nejvíc nadchla Four Sisters, ale lovil jsem ji průběžně asi čtyři dny. Provedením byla skvělá That dont belong here, ale nevím, jestli zůstalo u původní skrýše, jelikož byla dlouho ztracená. Pěkná byla i procházka po cachích na Via Appia.
Ať se líbí.

Kdy jedeš do toho Říma? My tam vyrážíme 30.3. a 31.3. se vracíme zpátky :wink: