průkazka kačera

Někde na Německých internetových stránkách byla možnost si vytvořit svůj průkaz kačera, nevíte někdo odkaz ? Nemohu to najít.

A k čemu je takový průkaz dobrý? Dostanu levnější pivo? A k čemu by byl tobě? Jako špion? :stuck_out_tongue:

http://www.mygeotools.de/tools/ausweis-generator/

Levnější pivo nebude. Ale za "bod" taky nic nedostaneš.
Jako forek je to dobrý

Díky moc Arne1 , georobotci budou mít radost.

Hezké. Škoda, že to je v němčině.

A jako visačka na event taky dobré.

Nám se to taky líbí. Na eventy super. Chtělo by to počeštit.

jj pro děcka to může být fajn, snad to někdo počeští…

To je bezvadnej forek. Je vidět, že Magelan, jako sponzor stránek, myslí na všechno.
Koukal jsem do skriptu stránky a myslím, že to nepůjde jen tak počeštit.
Možná by pomohlo jednat přímo s Magelanem, aby to bylo oficiální.
Ondřej

P.S. nebere to diakritiku psanou malými písmeny. Velká písmena ano.
:slight_smile:

Kéž by to byla integrovaná funkce na geocaching.com :smiley: Zas tak technicky náročný to určitě není.

… a to jsou vůbec zajímavé stránky.
Holt němci to mají dělaný s jejich příslovčným pořádkem - všechny informace pěkně pohromadě.
Jiný stránky už nepotřebují.
I mustry na různé logbooky , atd, atd.

Mooc schöne
:-))

Ondřej

tak to se povedlo, právě se nám povedlo lousknout díky těmto stránkám mysterku, se kterou se trápíme už pár dnů. Pěkné stránečky a mladej byl nadšenej z průkazky. Dík za link.

V tom případě jsem dítě srdcem i duší :smiley:

Byli by jste pro udělat něco takového v čechách? Nebo rovnou mezinárodně? Jako řidičák .D

Jako že by mi policie odpustila pokutu za rychlou jízdu, když bych jim řekl že jedu na FTF a předložil průkaz? Jako fór dost dobrý. někomu holt nestačí peněženky plný kreditek.

Amíci machrujou s kreditkama, ale na geoprůkaz ještě nepřišly:p

Ne, ale když ti budou u keše zaclánět mudlové, vytáhneš průkaz a "jménem zákona rozejděte se!" :slight_smile:

No kdyby byl nekdo schopen a ochoten udelat cesko/anglickou (i pro zahranici :wink: ) variantu tak by to byla dost vtipna a chvalihodna vychytavka… Najde se nejaky sikula?

V podstatě si můžeš graficky upravit cokoliv(zbastlit svoji průkazku) a za pár kaček zalaminovat nebo nacpat do už hotovyho pouzdra z papírnictví

To jo, ale takova uniprukazka by IMO docela pobavila…